Foto: Instagram

Najbolji atletičar sveta uhvaćen u preljubi

BOLT JU JE NEKOLIKO PUTA PREVARIO: Evo šta o seks skandalu misli njegova zgodna devojka

Najbrži atletičar sveta Jusein Bolt ostaće u vezi sa devojkom Kejsi Benet iako ju je poznati sprinter nekoliko puta prevario, tvrdi sestra olimpijskog šampiona Kristina Bolt-Hajlton.

Rio 2016
> 00:00h

Prethodnih dana svetski mediji su objavili da je Bolt nekoliko puta prevario atraktivnu Kejsi. On je imao avanturu sa Džadi Duarte, a potom je snimljen kako pleše sa jednom devojkom. On se kasnije ljubio sa još jednom devojkom.Sve se ovo dogodilo prošlog vikenda u Rio de Žaneiru gde je Bolt proslavio 30. rođendan.

Bolt se potom u jednom londonskom noćnom klubu zabavljao sa šest atraktivnih devojaka. On je celu noć pio šampanjac sa ovim devojkama, a u šest ujutro je napustio klub i odveo ih svoju hotelsku sobu. Slike pogledajte OVDE. Boltova sestra Kristina izjavila je da će Jusein da zaprosi svoju devojku. "Sigurna sam da je uzrujana zbog ovih fotografija, ali ona će na to da se navikne. Već je navikla da vidi takve slike. Ljudi od Bolta uvek traže da se slika sa njima i on uvek pristane. Kejsi je navikla da je Jusein u očima javnosti", tvrdi Kristina. Ona ističe da Jusein nije prevario Kejsi. "Mislim da nije bilo ništa između njih. On previše voli Kejsi da bi ugrozio vezu sa njom. Gledam te fotografije i izgledaju mi kao da tu nije bilo ništa", rekla je Boltova sestra i dodala: "Na fotografijama je Jusein sa mladom devojkom. Naravno da će da se uznemiri. Međutim, Jusein će da razgovara sa njom i znam da će to da rešim. On je protiv nevere i ne bi to uradio. Kada je biomlađi devojke su ga saletale, ali od kada su on i Kejsi zajedno, nikada je nije prevario. Mislim da je Džadi namerno snimila te fotografije da ga prikaže kako vara. Kejsi nisu smetale fotografije na kojima se Jusein zabavlja u klubu, ali bi za slike sa Džejdi trebalo da se izvini".