Foto: AP

Srpski teniser otvorio dušu uoči US opena

ŠOKANTNO Novak Đoković otkrio: Privatni razlozi su krivi za poraz na Vimbldonu

Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković priznao je za britanske medije da je njegova rana eliminacija sa Vimbldona prouzrokovana privatnim problemima, koje nije želeo da imenuje.

Tenis
> 00:00h

Đoković je poražen u trećem kolu Vimbldona od Sema Kverija u četiri seta (7:6, 6:1, 3:6, 7:6). "Nisam izgubio zbog povrede ili fizičkih problema. Izgubio sam zbog privatnih problema koji su me mučili", rekao je Đoković. Na pitanje da li može da objasni o čemu se radilo, odgovorio je: "Izvinjavam, se ali nije pravi trenutak za razgovor o tome. Međutim, to je rešeno i život ide dalje. Svi mi imamo privatne probleme i stvari sa kojima moramo da se sretnemo i da prevaziđemo. To se desilo tada, završeno je i život se nastavlja". Đoković će braniti titulu na Ju-Es openu, a u prvom kolu će igrati protiv Jiržija Janovica.

Najbolji teniser sveta dan ranije je otkrio da je za poraz u prvom kolu olimpijskog turnira u Riju od Huana Martina del Potra kumovala povreda zgloba šake, a delom je bio zaslužan i šokantan poraz na Vimbldonu.