Foto: Marina Lopičić

Staje na ludi kamen

MISICA SE UDAJE ZA JELENINOG BRATA: Evo kako izgleda snajka naše teniserke

Marko Janković uskoro će se oženiti lepom misicom, a porodica Janković već pregovara sa poznatim muzičkim zvezdama koje bi želeli da čuju na svom slavlju.

Stars
> 00:00h

Brat poznate srpske teniserke Jelene Janković, uskoro će oženiti manekenku Isidoru Stančić, koja već godinama osvaja svetske modne piste.

"Ljubav između Marka i Isidore traje već dugo, ali javnost sa tim nije bila upoznata. Njih dvoje su povučeni i ne žele da se njihova imena provlače po medijima. Međutim, svesni su da će se i to dogoditi jer je Markova rođena sestra teniserka Jelena Janković. Tako se već pisalo o svadbi, ali niko još nije otkrio ko će biti Jelenina snajka. Jelena i njena mama Snežana početkom leta su počele da organizuju svadbu, jer žele da sve bude savršeno. Pregovaraju sa raznim pevačima, a trenutno se dogovaraju sa Adilom Maksutovićem i Sergejom Ćetkovićem. Isidora je svoju karijeru počela sa 18 godina, a pre šest godina je pobedila na izboru za „Mis fešn TV", rekao je izvor blizak poznatoj porodici.

Otkako je ponela laskavu titulu, Isidori se život promenio iz korena, a svetla reflektora i pažnja medija joj veoma prijaju.

"Za mene nema boljeg osećaja od osećaja kada izađem na pistu, kada su sva svetla uperena u mene i kada sam u centru pažnje, jer me sve to ispunjava i čini moćnom. Nikad nisam imala tremu, od prvog dana bila sam svesna toga šta želim i znala sam to i da pokažem na sceni. Jednostavno uživam u ovom poslu, u tome da nekoliko hiljada ljudi gleda u mene dok sam na pisti i uvek se trudim da iznesem kreaciju na najbolji način i tako oduševim publiku", svojevremeno je ispričala manekenka.

(Alo)