Foto: Dragana Udovičić

SJAJNI USLOVI ZA VOŽNJU: Gužvi nema ni na granicama, ni na naplatnim rampama

BEOGRAD - Nastavlja se period lepog vremena, a vozače očekuju letnji uslovi vožnje uz napomenu da početak radne nedelje donosi uobičajeno pojačan saobraćaj na svim frekventnijim putevima, posebno na prilazima većim gradovima, ali da zastoja nema.

Društvo
> 18:04h

Na naplatnim rampama zadržavanja su oko desetak minuta osim u satima dnevnih špiceva.

Prema poslednjim informacijama, na graničnim prelazima trenutno nema dužih zadržavanja za putnički saobraćaj. Prema prognozi, ujutro po kotlinama i rečnim dolinama sa maglom, a tokom dana sunčano i toplo.Vetar slab do umeren, istočni i jugoistocni, najviša dnevna temperatura od 29 do 33 stepena.

Saobraćaj je u Srbiji i u ranim popodnevnim satima umerenog intenziteta i odvija se bez većih gužvi i zastoja, a vozače očekuju prave letnje temperature, pa se savetuje da iz tog razloga ne putuju u najtoplijem delu dana.

Kako je saopštio AMSS, na naplatnim rampama Stara Pazova, Sirig i Nais zadržavanja su oko 10 minuta, dok se na Bubanj Potoku očekuje i petnaestominutno čekanje. Prema poslednjim informacijama na našim graničnim prelazima trenutno nema dužih zadržavanja za putnički saobraćaj.