Foto: Crvenazvezdafk.com

Fudbaler Zvezde obišao golmana Novog Pazara

(FOTO) SIKIMIĆ OBIŠAO POVREĐENOG ŽIVKOVIĆA: Danas mi je rođendan, želim samo da staneš na gol!

Delegacija fudbalskog kluba Crvena zvezda posetila je Mladena Živkovića povređenog golmana Novog Pazara, povrešenog posle starta Predraga Sikimića na meču dva kluba.

Fudbal
> 00:00h
FOTO: Crvenazvezdafk.com
FOTO: Crvenazvezdafk.com
FOTO: Crvenazvezdafk.com
FOTO: Crvenazvezdafk.com
FOTO: Crvenazvezdafk.com

U društvu veoma ljubaznog načelnika ORL klinike u Kliničkom centru Srbije, Nenada Arsovića, Mladena su obišli predsednik Svetozar Mijailović, Predrag Sikimić i Momo Gacić. Oni su mu poželili brz oporavak i tom prilikom mu uručili poklone. Sikimić mu je doneo dres i ikonu.

- Danas mi je rođendan i veruj mi imam samo jednu želju - da što pre staneš na gol. Mnogo mi je žao. Veruj da nije bilo ni najmanje namere i oprosti. Ovo mi se prvi put desilo u karijeri - rekao je Sikimć povređenom Živkoviću.Mladen i pored ozbiljne povrede nije izgubio optimizam i osmeh mu je bio na licu.

- Niko nije srećan zbog ovoga, ali takve stvari se dešavaju i preživljavaju u sportu. Ne zameram Predragu i nadam se da ću se što pre vratiti na gol - poručio je optimistični Živković uz koga su bili i otac i sestra.

U srdačnom razgovoru, naš napadač je obećao da će redovno obilaziti Mladena.

- Znamo se još iz vremena dok smo zajedno gurali u Smederevu kada nije bilo ni plate. Žao bi mi bilo u svakom slučaju, ali ovako mi je još žalije - rekao je Sikimić.

Na to mu je Živković poručio:

- Nadam se da te neće mnogo kazniti.

Sikimić je na to imao iskren odgovor:

- Ne zanima me kolika će kazna biti. Neka bude koliko god treba, važno je da ti što pre ozdraviš - poručio je Predrag koji je potom razgovarao i sa Mladenovim ocem.