Foto: Profimedia

Užas

PREŽIVELI SU HOROR: Sa ovih 5 slavnih ličnosti se nikada ne biste menjali

Mnogi priželjkuju slavu i novac, jer u tome vide rešenja svih problema, ali ove poznate ličnosti su dokaz da ipak ima istine u rečenici - novac ne može da kupi sreću.

Pop kultura
> 22:50h

1. Kijanu Rivs

Foto: Profimedia
Kada je imao samo tri godine otac je napustio porodicu. Kada je napunio 23 godine, zbog posledice overdoza preminuo je njegov najbolji prijatelj, glumac River Feniks. Ovo je ostavilo dubok ožiljak na njegovu ličnost, ali tragedije su tek počele. On i njegova tadašnja devojka Dženifer su usled spontanog pobačaja izgubili dete u 8. mesecu trudnoće, a godinu dana kasnije Dženifer je poginula u saobraćajnoj nesreći.

"Bol menja oblik, ali nikada ne prestaje", izjavio je slavni glumac jednom prilikom.

2. Robert Dauni Džunior

Foto: AP
Robert je prvu ulogu dobio u filmu svog oca, kada je imao 5 godina, a godinu dana kasnije popušio je prvi džoint marihuane, takođe sa ocem. Sam je više puta izjavljivao da je ovo započelo "rolerkoster" zavisnosti.

3. Čarli Čaplin

Foto: Profimedia
Slavni komičar je odrastao u siromašnoj porodici. Njegova majka Hana jedva je zarađivala dovoljno da izdržava dvoje dece (imao je brata). Nekoliko godina kasnije, završila je u institutu za psihički obolele, a Čarli je sa sedam godina poslat u dom za nezbrinutu decu.

4. Pamela Anderson

Foto: Profimedia
Seks ikona 90-ih otkrila je kako ju je kad je imala 6 godina zlostavljala bebisiterka, a da ju je kad je napunila 12 silovao 25-godišnji muškarac. Da stvar bude još gora, kada je postala tinejdžerka grupno su je silovali tadašnji momak i njegovih šest prijatelja.

5. Opra Vinfri

Foto: Profimedia

Opra je trpela nasilje od malih nogu. Njena baka ju je jednom prilikom do krvi pretukla samo zato što se prskala vodom. Kasnije je ponovo pretučena zato što je krvlju uflekala haljinu koju je nosila. Kada je imala samo 9 godina silovao ju je poznanik njene majke, što je rezultiralo trudnoćom. Beba je preminula dve nedelje nakon rođenja.