Foto: Printscreen Youtube

panika u južnoj karolini

(VIDEO) AMERIKANCI PRESTRAVLJENI: Misteriozni klovnovi mame decu u šumu!

Stanovnici grada Grinvila u Južnoj Karolini već danima strahuju od sablasnih događaja koji se dešavaju blizu njhovih domova.

Planeta
> 00:00h

Naime, neke nepoznate osobe obučene kao klovnovi, pokušavaju da namame decu u obližnju šumu. “Bilo je dosta prijava policiji da klovnovi, odnosno osobe maskirane u klovnove pričaju sa decom i pokušavaju da ih odvuku u šumu”, izjavili su zaposleni jedne agencija za nekretnine koja poseduje apartmane u tom delu Grinvila.

Roditelji više decu uveče ne puštaju same da ilaze ili šetaj. Policija je potvrdila da je dobila nekoliko poziva o klovnovimaa koji su viđeni u šumama iza apartmana. Jedna žena prijavila je slučaj šerifu koji se dogodio 21. avgusta i objasnila da joj je sin pri rekao da je u šumi vidio klovnove koji “šapću i proizvode neobične zvuke”. Žena je odlučila da sama istraži ovaj slučaj i videla je nekoliko klovnova koji su u šumi “svetleli zelenim laserima, a zatim otrčali dublje u šumu”.

Njen najstariji sin rekao je zameniku šerifa da je čuo lance i lupanje na vratima kuće. Dona i Džejms Arnold, koji žive sa svoja dva sina (10, 13), rekli su za BuzzFeed da su i oni prijavili "slučaj klovnova". “Naša deca su dotrčala i rekla rekla ‘Mama, u šumi su klovnovi i zovu nas da odemo tamo’. Neki su imali lance, neki su imali noževe, a neki su držali novac i govorili ‘Dođi ovde, imamo slatkiše za tebe’. Ali, deca srećom nisu otišla za njima”, rekao je otac dečaka.

“To postaje apsurdno. Moj sin ih je vidio 10 odjednom. Jednostavno nema smisla da napadaju decu”, rekla je Dona. “Preplašena sam, ali ako žele da se zezaju sa mnom, onda se zezaju sa pogrešnom ženom”, rekla njihova majka. U šerifovom izveštaju spominje se neidentifikovana ženska osoba iz komšiluka koja je dok se vraćala kući oko 2.30 ujutro, videla klovna koji je stajao ispod ulične svetiljke nedaleko od kontejnera.

“Izjavila je kako joj je mahnuo da mu je ona mahnula natrag i sigurno došla do svog doma. Nije joj prilazio”, piše u izveštaju.

Deca misle da se klovnovi nalaze u napuštenoj kući u blizini jezera na kraju šumskog puta. Policija je pretražila kuću i utvrdila da u njoj niko ne boravi. Policija nije pronašla dokaze poput odeće ili otisaka stopala koji bi ih uputili na određene tragove koji bi im pomogli u daljoj istrazi.

U sredu jedna je žena rekla kako je tokom pranja vešaa videla napolju klovna sa belom kapom za plivanje na kojoj se nalazila crvena kosa, a lice je imao obojano u belo te je imao iscrtanu crnu liniju koja je počinjala između njegovih obrva i završavala na njegovoj gornjoj usni. Rekla je da je nosio sivu majicu dugih rukava, bele rukavice i široke pantalone, ali joj nije prilazio. Klovnovi izazivaju strah u Grinvilu, ali još uvek nije poznato radi li se o jednoj ili dve osobe ili grupi koja to radi iz čiste zabave. (BuzzFeed)