Foto: Saša Pavlić

Promašaj kola

ŠEKULARAC IZGRDIO PAVLOVIĆA: Majstore, pa gde zabijaš tu loptu?!

Kad si sam s golmanom, samo je kvrcni preko njega u mrežu, obratio se legendarni fudbaler novopečenom reprezentativcu, koji je kod 2:1 promašio gol s pet metara

Fudbal
> 00:00h

Legendarni Dragoslav Šekularac preporučuje svojim naslednicima u dresu reprezentacije da prilikom šuteva iz izglednih situacija ne zapinju iz sve snage, već da budu mudriji.

Van svih tokova... Branislav Ivanović

Da su Andrija Pavlović i Branislav Ivanović imali ovakav savet u glavi pred svoje udarce, Srbija bi sa osvojena tri boda delila prvo mesto na tabeli grupe D. Uprkos remiju, čuveni Šeki veruje da su „orlovi“ na dobrom putu, kao i da plasman na Svetsko prvenstvo 2018. u Rusiju nije nemoguća misija.

Bez rešenja... Selektor Muslin

- Evidentno je da su naši igrači pod velikim pritiskom. Iz te velike želje da pobede prave greške, koje se najbolje mogu videti u čestim situacijama za postizanje gola. Pa, majstore, ne lupa se onako lopta kad si sam s golmanom, već se samo kvrcne preko njega u mrežu. Bilo bi 3:1 i Ircima ne bi bilo povratka, mogli bi samo da prime još neki do kraja - priča Šekularac i nastavlja:

- Razumem ih što su stegnuti, propustili su nekoliko takmičenja. Čak bih i ja, koji sam bio poznat po tome da opušteno ulazim u mečeve, izašao s malim stresom. Moraju da se opuste, mislim da to Muslin i čini, ali nikome nije lako. Potrebne su im dve-tri pobede u seriji da konačno sve krene kako treba.

Kao učitelj... Šekularac

Šekularac ističe da će Muslin uspeti da zavede čeličnu disciplinu.

- Vidite, zabranio im je da švrljaju po splavovima. To im je jedini način da dođu do cilja.

Bodovi ostali na prečki PAVLOVIĆ: MORALA JE DA UĐE U GOL Mladi napadač Kopenhagena Andrija Pavlović svestan je da su tri boda ostala na prečki. - Nije mogla, već je morala da završi ta lopta u mreži. Stvarali smo prilike, neke smo iskoristili, ta moja je ostala neiskorišćena, kao i ona Baneta Ivanovića, ali, generalno, mislim da smo mogli bolje. Ako zadržimo nivo igre iz drugog poluvremena, imamo pravo da verujemo u plasman na SP - rekao je Pavlović.

Nemoćan... Duško Tošić