Foto: AP

Nasmejao sve u studiju

(VIDEO) NOLE NAPRAVIO ŠOU: Evo kako sam se tuširao sa Monfisom

Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković napravio je šou u improvizovanom studiju posle meča četvrtfinala US opena protiv Žoa-Vilfreda Conge.

Tenis
> 18:10h

Đoković se plasirao u polufinale pošto mu je Conga predao meč, a u tom trenutku Novak je vodio 2:0 u setovima. Naš teniser će u polufinalu igrati protiv Gaela Monfisa, a Srbin je dobio svih 12 duela protiv francuskog tenisera u profesionalnoj karijeri. Đokoviću su novinari tokom razgovora pustili snimak duela sa Monfisom iz 2005. godine na US openu kada je Novak slavio sa 7:5, 4:6, 7:6, 0:6, 7:5. Đoković se nasmejao, a onda se podsetio duela sa Monfisom u juniorskoj konkurenciji 2004. godine u Italiji kada je Francuz pobedio 6:4, 6:7, 6:2. "Sećam se jednog duela na Fjučersu u Bergamu, prošli smo kvalifikacije, igrali smo u osmini finala tri seta, tri sata... Sećam se da smo ostali sami u svlačionici u jednom trenutku, imali smo zanimljivo ćaskanje pod tušem... Nema više detalja", rekao je Đoković i nastavio:

"Izgubio sam taj meč. Bolje je igrao u juniorskoj konkurenciji. Uvek je bio jak, jedan od najboljih atleta koje poznajem, veoma je harizmatičan momak. Jedan od retkih za koje bih kupio kartu da gledam teniski meč. Deluje potpuno fokusirano ovde i siguran sam da će to biti težak meč". Monfis je pohvalio Đokovića rekavši da je on najbolji igrač u istoriji tenisa. "On je pun samopouzdanja. Novak je najbolji svih vremena. Za sada, jer kada kažem svih vremena, mislim do ovog trenutka, ne zauvek - i dalje imamo i Rodžera Federera. Ali do sada radi neverovatne stvari, definitivno je bolji igrač od mene. Ne treba da se stidim kada to kažem", rekao je Francuz.