Foto: Profimedia

STRAŠNA PRIČA

(FOTO) POTRESNA ISPOVEST BIVŠE MANEKENKE: Moje grudi su bile ogromne, telo mi se krivilo zbog njih!

Nekadašnja manekenka i voditeljka Gejl Porter otkrila je detalje života sa ogromnim grudima, koje je morala da smanji operacijom.

Pop kultura
> 00:00h

Gejl je zbog veličine svojih grudi trpela ogromne bolove, postala stidljiva i depresivna.

"Oduvek sam mrzela svoje masivne grudi. Dovela sam sebe do anoreksije ne bih li ih se otarasila, ali one nisu htele da se smanje. Svaki put kada bih se ugojila, ugojila bih se u grudima", započela je Porterova svoju priču.

Bivša manekenka je imala samo 40 kilograma, kada se razbolela. Porterova se borila sa bipolarnim poremećajem, insomnijom, anoreksijom, a u jednom trenutku joj je dijagnostifikovana i alopecija, koja je rezultirala gubljenjem kose, obrva i trepavica u 2005. godini.

Gejl je potom počela da pije, ali i postala suicidna. Lekom prozak, koji su joj prepisali zbog postporođajne depresije je 2011. godine pokušala da se ubije.

Međutim, uspela je da se izvuče. Počela je da vežba i ostavila je lekove. 2008. godine, nakon što su joj pronađene kvržice u grudima, konačno se podvrgla operaciji, koju je toliko želela.

"Moje grudi su bile ogromne na mom malom telu, koje je celo počelo da se krivi zbog njih. Danas kad skinem brushalter, grudi mi ne padaju do kolena i ne dodiruju se, stoje čvrsto tamo gde sam ih i ostavila", kaže ova hrabra žena sa osmehom.

foto Profimedia

(Daily mail)