Foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović

Teški trenuci

BOL KOJA NE PRESTAJE: Ovo su najveće porodične tragedije srpskih zvezda!

I poznate ličnosti sa ovih prostora doživele su velike porodične gubitke koje su ostavile neizbrisiv trag u njihovim životima. Pretstavljamo vam neke od najtežih životnih priča domaćih javnih ličnosti.

Stars
> 00:00h

Ceca Ražnatović

Jedan od najvećih životnih gubitaka imala je pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, najveća balkanska zvezda. 15. januara 2000. godine ubijen je njen suprug i najveća životna ljubav Željko Ražnatović Arkan. Ovaj događaj odigrao se u beogradskom hotelu Interkontinental, a sahrana je obavljena na Novom groblju pet dana kasnije.

Ceca iz braka sa Arkanom ima dvoje dece, Veljka i Anastasiju koje je, uprkos teškom životnom gubitku, uspela da izvede na pravi put i od njih napravi odgovorne mlade ljude.

Predrag Mijatović

Foto: Profimedia

Proslavljeni fudbaler Peđa Mijatović izgubio je trinaestogodišnjeg sina pre sedam godina. Andrej je rođen sa cerebralnom paralizom, a pre nego što je izgubio borbu za život, oboleo je i od hidrocefalitisa. On je preminuo u bolnici u Valensiji, nakon što mu se pogoršalo zdravstveno stanje, zbog čega je bio priključen na aparate. Mijatović je Andreja dobio u braku sa Elenom Karaman Karić, kćerkom Verice Rakočević.

Marina Tucaković

Foto: Damir Dervišagić

Najpoznatiji srpski tekstopisac i nekadašnja članica žirija “Pinkovih zvezda” preživela je porodičnu dramu 2008. godine kada je u dvadeset četvrtoj godini života preminuo njen sin Miloš Radulović. Odlazak sina ostavio je neizbrisiv trag u Marininoj duši i spisateljica, po sopstvenom priznanju, nikada neće moći da preboli ovaj gubitak.

Milan Stanković

Foto: Damir Dervišagić

Popularni pevač i bivši član “Pinkovih zvezdica” Milan Stanković imao je veoma teško detinjstvo, budući da je oca izgubio kada je imao samo četiri godine. Od tog trenutka, majka i sestra su mu najveća podrška i bez njih dve ne bi mogao da zamisli svoj život.

Gabrijela Pejčev

Foto: Printskrin/Instagram

Pinkova zvezda Gabrijela Pejčev preživela je veliki gubitak kao veoma mlada devojka. Njen otac je preminuo nakon duge borbe od devet meseci, koliko je proveo u bolnici zbog raka pluća. Mlada pevačica se nije odvajala od njegove postelje, a očev odlazak pao joj je veoma teško.

Pevačica je bila veoma vezana za svog oca, a njena majka Slavica svojevremeno je istakla kako misli da Gabrijela nikada neće preboleti njegovu smrt.

Savo Milošević

Foto: Dado Đilas

Proslavljeni fudbaler Savo Milošević je za kratko vreme ostao bez čak tri člana porodice – oca, dede i mlađeg brata. Sve je počelo u junu 2010. godine, kada je Savin deda nakon porodične svađe ubio svog sina, a oca fudbalera, Stevu Miloševića. Deda Savo je osuđen na zatvorsku kaznu od sedam godina, a preminuo je u zatvoru. Krajem 2013. godine poginuo je i Savin rođeni brat Andrija Milošević, koji je u stravičnom udesu zadobio teške telesne povrede od kojih je preminuo u beogradskom Urgentnom centru.

Milena Dravić

Foto: Dragan Kadić

Poznata srpska glumica Milena Dravić ostala je u martu ove godine bez supruga Dragana Nikolića, velikana srpskog glumišta, koji je nakon duge i teške bolesti preminuo u 72. godini. Gaga je sahranjen u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju, a održana je i komemoracija u organizaciji Ateljea 2012.

Podsetimo, proslavljeni glumac je operisan u februaru 2015. godine na Klinici za digestivne bolesti Kliničkog centra. U maju je došlo do pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja, te je primljen u Klinički centar, ali lekari nisu uspeli da se izbore za njegov život.