Foto: Printskrin

Rajan Lokti na udaru navijača

(VIDEO) BAŠ GA NEĆE: Osramoćeni američki plivač pokušao da popravi imidž pa doživeo neverovatan šok

Američki plivač Rajan Lokti, koji je suspendovan zbog lažne prijave o pljački tokom Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, doživeo je novu bruku, a ovog puta u poznatom šou "Ples sa zvezdama".

Ostali sportovi
> 00:32h

Osvajač 12 olimpijskih medalja je tokom Igara u Riju rekao da je opljačkan zajedno sa kolegama iz reprezentacije Džekom Kongerom, Gunarom Bencom i Džimijem Fejgenom. Međutim, brazilska policija je saopštila da je Lokti lagao o pljački, a sam sportista je po povratku u SAD u više navrata menjao priču o tome šta se desilo. Lokti je odmah posle incidenta otputovao iz Brazila. On je izgubio nekoliko sponzorskih ugovora, a brazilska policija ga je optužila za podnošenje lažne prijave o pljački. Lokti se izvinio za svoj postupak, ali je suspendovan zbog čega će da propusti SP naredne godine. On je po povratku u domovinu odlučio da pokuša da popravi imidž. On učestvuje u popularnom šouu, ali su stvari krenule nizbrdo već u prvom nastupu.

Pošto je sa svojom partnerkom odradio prvi ples i slušao ocene sudija na pozornicu su upala dvojica muškaraca, koji su na majicama imala ispisane uvrede upućene Loktiju.
Članica žirija Ker En Inaba je pokušala da iznese svoje mišljenje, ali nije mogla od dvojice "uljeza". Organizatori su odmah pustili reklame, a u pozadini se čuo glas Loktija koji se navodno sukobio sa nezvanim gostima.
Obezbeđenje je zadržalo dvojicu muškaraca do dolaska policije, a Lokti je rekao da je potresen zbog incidenta.