Foto: Profimedia

Koliko?!

(FOTO) VESELE SEDAMDESETE: Suzan Sarandon puni 70 godina, a ovo je tajna njene mladolikosti

Glumica Suzan Sarandon je i dalje san mnogih muškaraca, a brojne mlade koleginice bi dale sve da saznaju kako joj je koža tako lepa.

Pop kultura
> 00:00h

Američka glumica Suzan Sarandon će za manje od mesec dana napuniti 70 godina. Da li biste to pretpostavili kada vidite njene fotografije?

Foto: Profimedia
Ova žena decenijama oduzima dah svojim izgledom i opravdava ono što su za nju odavno rekli - ona je kao vino, što je starija, sve je bolja! Jedan od njenih glavnih "trikova" za lepotu jeste to što se još u mladosti odrekla cigareta.

"Mlađi glumci me pitaju: "Kako to da ti je koža tako divna? Koji proizvod koristiš? A ja im kažem: Prestanite da pušite! To je najvažnije", kaže Suzan.

Foto: Profimedia

U četrdesetim je počela da se bavi sportom - boksom i kardio vežbama, što je doprinelo njenoj fit figuri u poznim godinama. Osim toga, lepa glumica je otkrila još jedan svoj trik za mladolikost.

"Da li ste znali da je seks odličan za kožu?", poručuje Suzan, koja veruje da je najvažnije u životu biti opušten, brinuti o sebi i sve raditi u svom ritmu.

Foto: Profimedia

"Ja nikuda ne žurim. Za lepotu, ali i uspeh vrlo je važno da niste pod konstantnim stresom", zaključuje vremešna lepotica.

(Stil)