Foto: PromoPromo

(FOTO) LAKŠE JE NEGO ŠTO MISLITE: Evo šta će vam dati energiju za čitav dan!

Svaka neumerenost šteti zdravlju, zato je važno uvek težiti balansu. A put do balansa je bliži nego što mislite.

Društvo
> 00:00h

Dan nam traje sve kraće, radno vreme sve duže, pa u gužvi lako zaboravimo da svom organizmu pružimo neophodnu energiju iako je besomučno trošimo.

Kada se iz takvog života sledećeg dana krene u osvajanje jednog od najviših vrhova Srbije, potrebna je dodatna snaga.

Uz nove proizvode kompanije Imlek, ta snaga nam je na dohvat ruke. A kako bolje predstaviti Balans Plus Protein proizvode, nego na jednom adrenalinskom vikendu na Kopaoniku!

Balansiranje na Pančićevom vrhu

Kako bi za svako bilo po nešto, tu su jogurt, čoko šejk i kiselo mleko, koji imaju povećani sadržaj proteina u odnosu na sve ostale mlečne proizvode pružili su neophodnu energiju.

Proteini su osnovna gradivna komponenta svih ćelija u telu, a posebno mišića. Njihova uloga je da obnavljaju i grade mišiće, a ujedno su i izvor energije pri velikim naporima, zbog čega su od esencijalnog značaja za sportiste i rekreativce.

Ivan Zorić, tehnolog kompanije Imlek

O ovome, ali i drugim benefitima proteina, kojima su Balans Plus Protein proizvodi bogati, prestavnici medija su imali prilike da nauče na predavanjima u okviru wellness vikenda, koja su održana u novom kongresnom centru hotela "Grand". Pored toga, prisutni su pokazali hrabrost i avanturistički duh na adrenalinskim aktivnostima koje Kopaonik nudi, poput panoramske vožnje žičarom, vožnje zip line-om, boba na šinama i mountain cart-a.

Jovan Bugarčić

"Uz nove Balans Plus Protein mlečne proizvode, svaki sportista i rekreativac, ali i svako ko troši snagu na mnoštvo obaveza u toku dana, moći će da ima svoju pojačanu dnevnu dozu proteina, koja će im obezbediti neophodnu energiju i regenerisati mišićna tkiva nakon različitih sportskih aktivnosti. U paleti Balans Plus Protein proizvoda nalaze se jogurt, čoko šejk i kiselo mleko, a zbog velikog interesovanja čitav portfolio obogaćen proteinima biće proširen", istakao je Jovan Bugarčić, menadžer kategorije kiselomlečnih proizvoda kompanije Imlek.