Foto: Dragana Udovičić

Otvorila dušu

TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA ANE BEKUTE: Otac mi je umro rano, nismo stigli da se ispričamo

Ana Bekuta ne stidi se svog porekla i činjenice da joj porodica nije bila imućna, već da je još kao devojčurak znala da obavlja sve kućne poslove.

Stars
> 00:00h

Popularna pevačica rešila je da otkrije kako je provela svoje detinjstvo. Ona se ne stidi kućnih poslova koje je naučila još kao mala da radi, dok je tužan pečat u odrastanju ostavila smrt njenog oca. "Otac mi je bio zemljoradnik, a majka je završila domaću školu, tako se zvala škola u kojoj su se devojke učile kuvanju, pletenju. Pre nego što će se zaposliti kao kuvarica u hotelu, živeli smo od majčinog šnajderaja. Od nje sam naučila da šijem, pletem, vezem. Radim to i sada, imam svoju mašinu, rado deci nešto zakrpim, skratim farmerke", rekla je legendarna pevačica.

Foto: Dragan Kadić

Ana je rano ostala bez oca i pored tuge, pevačica je uspela da svoje školske obaveze ne zanemari već je i u osnovnoj i srednjoj školi bila odličan đak. "Tata nije bio strog, mama jeste, njoj je sve prepustio, pa i naše vaspitanje. On je bio umetnička duša i umro je vrlo rano, nismo stigli ni da se ispričamo. U banji sam završila Osnovnu školu "Nikola Tesla", bila sam odličan đak. Privlačili su me jezici, pa sam upisala gimnaziju, društveni smer", dodala je Ana.

Foto: Damir Dervišagić

(Puls)