Foto: Nebojša Mandić, Dragana Udovičić

Ekskluzivno

MAGAZIN STARS SAZNAJE: Božinovska varala muža sa Ćazimom

Goca Božinovska bila je u vezi sa Ćazimom Feliksom Osmanijem, i to dok je bila udata. Ona je, ekskluzivno saznaje Kurir Stars, sa albanskim biznismenom varala prvog muža, kompozitora Radeta Vučkovića.

Stars
> 09:44h

Folk pevačica i biznismen imali su kratku avanturu, a tu tajnu su čuvali skoro 30 godina. Možda se ona ne bi ni otkrila da Gocina ćerka Jelena, koju je dobila u braku s Radetom, nije nedavno nastupila u Ćazimovom klubu u Poreču. Ljudima koji znaju za njegovu i Gocinu aferu iz osamdesetih godina bilo je čudno što je zvezda „Granda“ došla da peva kod čoveka koji je bio ljubavnik njene majke dok je bila u braku s njenim ocem. - Goca je bila luda za Ćazimom, koji je i u to vreme bio veliki zavodnik. I ona je tada važila za jednu od najlepših pevačica i mnogi su želeli da budu s njom, ali je Feliksu to pošlo za rukom. Jedno drugome su se dopali na prvi pogled, a Božinovsku ni to što je udata nije sprečilo da počne da se viđa sa Osmanijem - priča naš dobroobavešten izvor. On kaže da je Vučković saznao za ženinu prevaru i da je tada nastao skandal. - Goca i Rade su imali nesuglasice u braku, a glavni okidač da se rastanu bio je Ćazim. Međutim, Feliks nije želeo obavezu jer je i on tada bio oženjen. Tri godine nakon te afere, Goca je upoznala Zorana Šijana, udala se za njega i rodila sina Mirka, a zatim i Zoranu. Tada se povukla sa scene, tako da se i njena afera sa Ćazimom zataškala - završava naš sagovornik.

Ovim povodom pozvali smo Ćazima, koji je potvrdio naša saznanja. - To je bilo baš davno, krajem osamdesetih. Goca je tada bila jedna od najboljih riba u celoj Jugoslaviji. Izuzetno je cenim, poštujem i volim, a samim tim i njenu decu. Za mene je ona dama i tako će uvek biti. Imajte razumevanja, ne želim da budim duhove prošlosti - rekao je Ćazim za Kurir Stars. S druge strane, od Radeta Vučkovića i Goce Božinovske nismo uspeli da dobijemo komentar jer oni nisu odgovarali na naše pozive i poruke. Ljiljana Stanišić

Prevrnuo pola srpske estrade ĆAZIM OSVOJIO NATU, ANU, SANJU I SANDRU Ćazim Osmani postao je jedan od najvećih ljubavnika na ovim prostorima. Naša estrada je prosto poludela za njim. Podsetimo, za Feliksa se nije znalo do pre neku godinu, kada je smuvao Natašu Bekvalac. Ta veza ga je i proslavila, a onda su nastavile da se nižu pevačice koje je osvajao. Ana Nikolić bila je jedna od njih, a posle nje je na red došla i Sanja Maletić, koja je, kao i Goca, muža varala sa Feliksom. U njegovom haremu našla se i Sandra Obradović, ali i manje poznate pevačice iz dijaspore.