Foto: Zorana Jevtić

Specijalne privilegije

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ GAZDUJE U ZABELI: Dobio specijalan dušek i okrečenu sobu, drugi ROBIJAŠI BESNI!

Kristijan Golubović (47) uživa privilegije u sedmom paviljonu "Zabele“ u Požarevcu, zbog čega je izazvao bes drugih robijaša.

Stars
> 23:26h

Soba mu je okrečena, dobio je itison i novi dušek od memorijske pene, dok su kod ostalih goli betonski podovi puni prašine! "Kristijan misli da je i dalje u rijalitiju, a ne u zatvoru! Soba mu je okrečena, a dobio je i prostirke za pod koje mogu da se peru. Ima i novi dušek od memorijske pene, dok ostali o tome mogu samo da sanjaju. Očigledno je da se neko zauzeo za njega", navodi izvor upoznat sa dešavanjima u tom paviljonu.

On kaže da su se ostali zatvorenici odmah pobunili i da je najveću frku digao bivši pripadnik zemunskog klana Miloš Simović.

"Simović je bukvalno "izgoreo"! Odmah je digao dževu zbog tepiha i dušeka! Galamio je: "U Zabeli" sam duže od njega! Kako on može da ima bolje uslove od mene?!". Tražio je čak razgovor sa upravnikom. Uspeo je da istera svoje, pa su mu na kraju u sobu postavili pločice", navodi sagovornik.

Foto Dragan Kadić

Od Kristijanovog dolaska u takozvani paviljon za nepopravljive ovo je bila najveća frka, ako se izuzmu verbalna prepucavanja sa drugim robijašima.

"Kristijan od dolaska u "Zabelu" boravi u prizemlju sedmog paviljona. Za njegov dolazak se unapred znalo i mnogi mu se nisu obradovali. Srećom nije bilo većih problema, već samo međusobnih prozivki. Prvi ga je provocirao Aleksandar Čabarkapa, koji je boravio na prvom spratu, i to zbog nekih starih čarki.

Dovikivao mu je: "Pi.ko jedna, videćemo se kad izađeš. Nokautirao si me na kvarno". Pošto se Kristijan nije upecao na ove prozivke, Čabarkapa je promenio repertoar, pa mu je poručivao: "Moje felne su vrednije od tvojih kola!". Tek kada mu je opleo po familiji, Kristijan je uzvratio i poručio: "Budi miran. Bolje ti je", prepričava sagovornik.

"Pozvao je jednog Kragujevčanina da pređe kod njega u sobu i da budu cimeri, jer je taj dečko nepušač. Njih dvojica se dobro slažu, a Kristijan sa ostalim zatvorenicima u paviljonu nema problema", kaže na kraju sagovornik.

Golubović je od 17. marta ove godine ponovo u "Zabeli". Trenutno izdržava drugi deo kazne za trgovinu heroinom, koja mu je izrečena u novembru 2014. godine, kada mu je Apelacioni sud smanjio kaznu sa 14 na osam godina zatvora. Ostalo mu je da odrobija još nepune četiri godine.

Foto Aleksandar Jovanović Cile

(Alo/S. Dž. Stojanović)