Foto: Printksin

8 meseci droge

(FOTO) NEVEROVATNA RAZLIKA: Ostavila je heroin pre 2 godine i sad je neprepoznatljiva

Jedna mama koja je postala heroinska zavisnica i koja je koristila drogu osam meseci svakog dana pričala je o tome kako se oporavila i podelila je neverovatnu fotografiju koja pokazuje njenu transformaciju.

Zanimljivosti
> 22:30h

Devojka (24) je na Reditu, pod korisničkim imenom DisregardThisOrDont, objasnila kako je postala zavisnica. Postavljena fotografija pokazuje koliko je štetan uticaj droga imala po njenu kožu i opšte zdravstveno stanje, a sada, posle 826 dana otkako se izlečila, izgleda drugačije u potpunosti.

Tvrdi kako je glavni krivac za sve njen dečko pored koga je svakog dana u periodu od osam meseci koristila heroin. Kada je konačno skupila hrabrost, priznala je svoju zavisnost sudiji zaduženom za slučaj starateljstva nad ćerkom i rekla je kako joj je potrebna pomoć.

"Pronašao mi je najbolje rešenje za rehabilitaciju. Oporavak je bio velika borba, a sada mi sve deluje samo kao ružan san. Mnogi ljudi iz mog okruženja ne znaju u kom sam problemu bila, ali sam osećala potrebu da svima priznam moju prošlost. Ta devojka na slici više nisam ja", objasnila je ona.

Njena fotografija ima dosta komentara na Reditu, a devojka se nada da će svojom pričom uspeti da pomogne barem jednom zavisniku da se izleči.

(mirror/24sata)