Foto: Damir Dervišagić, Shutterstock

Pevačica mlađem sinu ispunila želju

ALAL VERA: Brena Viktoru dala 50.000 evra za nargila bar

Pevačica podržala tek punoletnog Živojinovića da otvori lokal u Ulici Strahinjića Bana, poznatom kao Silikonska dolina

Stars
> 00:00h

Lepa Brena odlučila je da odreši kesu kako bi uposlila mlađeg sina Viktora Živojinovića. Iako je ove godine napunio tek 18 godina, odlučio je da napravi pauzu u školovanju i započne privatni biznis. Viktor je majci i ocu Bobi Živojinoviću tražio novac za nargila bar, a kako saznajemo, oni su rešili da mu ispune tu želju i ulože novac u njegov posao. Najmlađi Živojinović pronašao je lokal u samom centru Beograda, u Ulici Strahinjića Bana, poznatoj kao Silikonska dolina, i opremiće ga po svetskim standardima. Kako tvrdi dobro upućeni izvor, u posao će uložiti oko 50.000 evra. Pošto Viktora, za razliku od njegove braće Filipa i Stefana, koji svoju budućnost vide u Americi, ne zanima mnogo fakultet, poželeo je da razvije biznis na našim prostorima i postane samostalan.

- Kad je Viktor maturirao, razmišljao je o tome čime bi mogao da se bavi. S obzirom na to da obožava da obilazi kafiće i noćne klubove, došao je na ideju da otvori nargila bar, koji je poslednjih godina sve popularniji u Srbiji - priča naš izvor i nastavlja:

- Brena i Boba složili su se s njegovim izborom. Nedavno su gledali lokal koji im se svideo. Živojinović želi veći prostor kako bi gosti osetili pravu čar Bliskog istoka. Planira da ubaci i trbušne plesačice, koje će praviti haos - rekao je prijatelj porodice Živojinović. Inače, Brena i Boba insistirali su na tome da se Viktor školuje u inostranstvu, ali on je to odbio jer ne želi da napušta Srbiju. Za razliku od njega, pevačicin stariji sin Stefan prošle godine je diplomirao na Univerzitetu Beri u Majamiju, dok je Filip takođe završio menadžment u Americi. Pozvali smo Viktora za izjavu, ali nije se javljao do zaključenja ovog broja. Ni Brena nije odgovarala na naše pozive.