Stari orman u novom ruhu

Idealno rešenje za male stanove

Praktična i zanimljiva ideja za novi izgled kuhinje, dečje ili radne sobe i ostave

Stil
> 00:00h

Jeftino, a drugačije! Za enterijere koji imaju malu kvadraturu ključna je dobra organizacija u odlaganju stvari. Ovaj put donosimo sjajnu ideju kako da stari ili neiskorišćeni ormar uz pomoć malo boje, šmirgl-papira i samolepljivih tapeta napravite pravim mestom za skladištenje stvari s veoma originalnim dizajnom.

Ženski budoar Ima li boljeg mesta od ovog za odlaganje nakita, torbi, cipela i svih onih ženskih sitnica? Sve je veoma jednostavno - dajte starom ormanu s mnoštvom polica, fioka i pregrada novi vintidž izgled, a u stranice ugradite što veća ogledala.

Mini-kancelarija Iz starog ormana izbacite nepotrebne police, obložite unutrašnjost dezenom u žutoj boji, sa strane dodajte ploču od plute na koju možete da kačite važne poruke i slike, i od starog kredenca za čas posla ćete napraviti funkcionalnu mini-kancelariju. Sav pribor će vam biti na jednom mestu, a šank stolica daje moderan izraz celom „projektu”. Ako je potrebno, sklonite vrata i police i sa donjeg dela kako biste imali prostor za noge.

Prostor za igru Stara vitrina može odlično da posluži i za odlaganje dečjih igračaka i njihovih maštovitih radova. Stavite je na mesto na kome će oko nje biti dovoljno mesta za igranje, i neka visina koja će biti dostupna mališanima bude ograničena na donje ladice, a u gornjem delu ormana možete staviti društvene igre poput „Ne ljuti se čoveče” ili neke slične predmete za igru.

Mesto za odlaganje pribora za čišćenje Neka deterdženti, sredstva za čišćenje stana, peglanje i održavanje higijene budu na jednom mestu. Da bi sve zalihe bile uredno spakovane, pomoći će vam plastične posude i pletene korpe. Ovaj maštovito osmišljen orman idealno je rešenje za svaku ostavu.

Savet Starinski nameštaj danas je izuzetno moderan, naročito onaj u vintidž stilu, pa ukoliko imate neki takav komad, slobodno ga preuredite