Foto: Dražen Komar

iskrena

(FOTO) GOLA TUĐMANOVA SNAJKA: Nikad ne spavam sama!

Atraktivna pevačica u usponu, Nataša Ivkošić, bivša supruga Igora Tuđmana, inače unuka pokojnog hrvatskog predsednika Franje Tuđmana, brzo je privukla pažnju javnosti.

Stars
> 15:06h

Osim pojave, na koju je gotovo nemoguće ostati ravnodušan, Nataša Moskva zrači pozitivnom energijom i veseljem koje brzo osvaja sve koji se nađu u njenoj blizini.

Nataša je nedavno objavila muzički prvenac "Pijana od ljubavi", koji je napisala Alka Vujica.

foto Dražen Komar

Slavonka čiji se život odvija na relaciji Frankfurt - Zagreb, muzikom se bavi od kad zna za sebe. Sportskog je duha, vesela, a kad joj brojne obaveze dozvole posebno uživa u vožnji rolera uz Jarunsko jezero i u plesu.

Boravkom u Izraelu, Moskva je pronašla svoj put i svakome ko je u mogućnosti preporučuje da dožive to, rečima nemoguće prenosivo, iskustvo.

foto Dražen Komar

Nataša nikada ne spava sama. Ako s njom krevet ne dele njena deca, tada je njen ljubimac plišani meda obavezno pored nje u mekoj postelji.

"Nije me dobro imati za komšiju", uz zarazan smeh kaže energična Moskva, mada bi mnogi, bez ikakve sumnje, takvu' "potencijalnu opasnost" rado imali u svojoj blizini.

Voli da vidi lepog muškarca, ali još joj je lepše da vidi lepu ženu.

Kad god izađe u neki od klubova, čini to prvenstveno zbog muzike. Muzika je njena istinska ljubav u kojoj se pronalazi. Kroz muziku proživljava najdublje emocije.

foto Dražen Komar

(direktno.hr)