Foto: Dragana Udovičić

Folk pevačica s dečkom Urošem radi na bebi

PAPARACO: Goga Sekulić trudna?! Pevačica čeka bebu sa 15 godina mlađim dečkom

Dok je u apoteci kupovala test za utvrđivanje trudnoće, pevačica se apotekarki žalila na česte mučnine i vrtoglavicu

Stars
> 18:54h

Goga Sekulić sumnja da je u drugom stanju. Naš paparaco je uslikao pevačicu juče u jednoj apoteci u centru grada kako kupuje test za utvrđivanje trudnoće.

Sekulićeva se apotekarki požalila da joj kasni ciklus, te da poslednjih dana ima mučnine i vrtoglavicu. Ona ju je posavetovala da se testira kako bi bila sigurna. Prvo joj je ponudila nekoliko različitih testova, a onda joj i objasnila kako se to i kada radi.

- Jao, da li ću znati?! Da li će mi to sigurno pomoći da saznam? Bolje da odmah budem sigurna jesam li ili nisam trudna. Ja se nadam da jesam jer moj dečko i ja toliko želimo bebu. Radimo na tome. Nikada do sada nisam utvrđivala trudnoću, ovo mi je prvi put - rekla je Goga apotekarki i zahvalila joj.

Po izlasku iz apoteke, pevačica je sela na zidić i pažljivo pročitala uputstvo, a onda pozvala petnaest godina mlađeg dečka Uroša Domanovića.

Pevačica dolazi u apoteku... Goga Sekulić

Inače, kako saznajemo, Sekulićeva će se početkom oktobra preseliti kod dečka u Cirih. - Goga i Uroš opremaju stan, koji će biti gotov do 10. oktobra. Želja im je da prvo žive pod istim krovom, a kasnije i da se venčaju. Iako rade na tome da dobiju dete, ona će do kraja godine završiti novu pesmu i odradiće sve zakazane nastupe koje ima - rekao je naš dobro obavešteni izvor. Pozvali smo Gogu za komentar, ali ona je već neko vreme nedostupna na broj telefona poznat redakciji.

Nestrpljiva... Pevačica čitala uputstvo na ulici