Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Šaulić proslavio rođenje unuke Eme

ŠABAN ŠAULIĆ O SINU MIHAJLU: Samo još da oženim ovog mog magarca!

Pevalo se, igralo, pilo, a kad se Snežana Đurišić latila mikrofona, nastao je pravi haos

Stars
> 00:00h

Šaban Šaulić je pre dve večeri priredio proslavu povodom rođenja unuke Eme.

Pevač je sa suprugom Gordanom, čim je saznao da se njegova ćerka Ilda porodila, pozvao goste i organizovao zabavu na kojoj se lumpovalo do ranih jutarnjih sati. U Eminu čast s porodicom Šaulić nazdravili su Aca Lukas i njegova žena Sonja, Ildina kuma Dajana Jakšić, Snežana Đurišić i drugi.

Pevalo se, igralo, pilo, a kad se Snežana Đurišić latila mikrofona, nastao je pravi haos. Šaban i Ildin suprug Goran su novopečenu mamu u više navrata zvali telefonom i puštali joj pesme kako bi joj preneli delić atmosfere. Šaban kaže da je presrećan zbog unuke, te da sada priželjkuje da njegov sin Mihajlo osnuje porodicu. - Ostvario mi se san. Porodila se moja Ilda, mojoj sreći nema kraja. Još samo da oženim ovog mog magarca i ja ću biti najradosniji čovek na svetu. Ništa mi više ne treba.

Bio sam u porodilištu i sve je u najboljem redu. Goca se mnogo potresla zbog porođaja, ja sam bio na pecanju pa sam zbog vesti odmah došao u Beograd - kaže ponosni deda. Podsetimo, Ilda Šaulić porodila se pre dva dana. Njen suprug Goran, majka i brat sve vreme su bili ispred sale. M. D.