Portugalac i Francuz u ozbiljnom sukobu

(VIDEO) NOVINAR IZNEO ŠOKANTNE DETALJE: Murinjo pretio Vengeru da će mu razbiti glavu na ulici!

Sadašnji trener Mančester junajteda Žoze Murinjo pretio je dok je vodio Čelsi da će da prebije menadžera Arsenala Arsena Vengera.

Fudbal
> 13:22h

Novinar Rob Bizli, koji je autor knjige "Žoze Murinjo, izbliza i lično", otkrio je neke do sada nepoznate detalje o portugalskom stručnjaku. Murinjo i Venger se već dugo ne podnose, a početkom 2014. godine njihova svađa je dobila novu epizodu. Portugalski i francuski stručnjak su se zakačili posle prelaska Huana Mate iz Čelsija u Mančester junajted. Venger nije mogao da se načudi zašto Čelsi prodaje odličnog igrača direktnom rivalu u borbi za titulu. "Murinjo se plaši neuspeha", rekao je tada Venger, a Murinjo mu nije ostao dužan: "On je specijalista za neuspehe".

Njihovo prepucavanje je potom nastavljeno i tokom utakmice dva kluba, a posvađali su se i na utakmici na Stamford bridžu. Uneli su se u lice jedan drugom, a njihovi pomoćnici su sprečili tuču.
Murinjo je po završetku utakmice navodno rekao Robu Bizliju da će Vengeru da razbije glavu. "Kad sam mu rekao da se vrati, odgurnuo me je, pa sam mu poručio da ću ga jednog dana naći van terena i razbiti mu glavu", navodno je Murinjo rekao Vengeru.