Foto: Facebook

Zaista bizaran slučaj

RASKRINKAN TRANSVESTIT IZ BJELOVARA: Promenio pol da bi zavodio starce i krao im ušteđevinu

Na hrvatskoj televiziji u jednoj emisiji otkriven je prevarant koji je promenio pol kako bi zavodio stare i psihički nestabilne muškarce ne bi li stekao korist od njihove imovine.

Hrvatska
> 00:00h

On se predstavljao kao medicinska sestra Ivana Zdravka Josipa Radoš, odnosno, Toto Gubić iz Bjelovara.

"Ta osoba se predstavila mom ocu kao medicinska sestra", kaže Renata, ćerka Alojzija, 78-godišnje žrtve prevaranta. Sve se odvijalo jako brzo, u sledeća dva dana nestalo je 13.700 kuna s tekućeg računa njenog oca.

Jednog dana bi sahranila jednog, a već za nedelju dana tvrdi kako nosi blizance drugom, a poduhvate deli i na Fejsbuku. Situacija je brzo kulminirala. Niko nije znao gde je Alojzije, prijavljen je nestanak policiji koja ga je locirala u bolnici u Bjelovaru. Kada je Renata došla u bolnicu, njen otac je bio u komi.

Otkrila da je on istog dana kada je završio u bolnici sat vremena pre sklopio ugovor s dotičnom osobom o životnom partnerstvu', prisetila se Renata. Ubrzo nakon toga Alozije je preminuo.

Onda je usledio novi šok. Naime, Ivana Zdravka potpisala je ugovor o izdržavanju s njenim ocem. Tako je Ivana Zdravka Josipa Radoš postala vlasnica trospratnice u zagrebačkoj Dubravi.

Kada je Renata videla dokument znala je da se njen tata potpisivao s Alojzije, a ne Alojz kako piše u ugovoru, što je bilo sumnjivo. Grafolog je utvrdio falsifikovanje potpisa.

Ipak, priča se nastavlja. Nedelju dana kasnije u istoj kući se našao novi muškarac. Međutim, porodica tog čoveka prijavila je nestanak i policija ga je izbavila iz kuće i vratila u Jajce. Pre nego što su ga locirali i vratili porodici, Ivana Zdravka objavila je kako je trudna - nosi blizance. Neverovatno, ali muškarac iz Jajca potpisao je kako ih priznaje!

Ono što je najzanimljivije da se dotična Ivana Zdravka na Fejsbuku pohvalila i slikama sa nekadašnjim hrvatskim premijerom Zoranom Milanovićem.

Volela da se slika i sa poznatim ličnostima, Foto: Facebook

(Jutarnji/Provjereno)