Foto: Shutterstock

Strašno

ON JE ŠOKIRAO BRITANIJU: Najmlađi silovatelj ima samo 11 godina i napastvovao je više dečaka

Dečak iz Blekpula u Lankaširu postao je najmlađi britanski silovatelj sa 11 godina pošto je priznao da je 15 puta napastvovao devetogodišnjeg dečaka

Planeta
> 00:00h

On je uhvaćen tek kada je je majka njegove žrtve čula sumnjivo šaputanje preko monitora za bebe koji stoji u sobi njenog sina.

Maloletni silovatelj sada ima 12 godina. On je zlostavljao sedmogodišnjeg dečaka, a posle njega dva puta i jedanaestogodišnjeg dečaka koji je ometen u razvoju.

Dečak je na sudu priznao da je 15 puta silovao istog dečaka. U sudnici je stajao odmah pored čuvara, a bio je lepo ošišan, obučen u košulju sa kravatom.

29. maja ove godine optuženi se igrao sa devetogodišnjim dečakom u njegovoj sobi kada je majka čula šaputanje na monitoru za bebe. Ušla je u sobi i zatekla silovatelja kako na podu napastvuje njenog sina.

Dečak žrtva, rekao je policiji da ga je drug silovao skoro svaki put kad su se igrali i govorio mu da to čuva kao tajnu.

Tokom istrage je utvrđeno da je optuženi neprikladno dodirivao i dečaka koji ima samo 7 godina.

"Procenili smo da postoji veliki rizik da dečak nastavi sa ovakvim devijantnim ponašanjem. Ponašao se slično i sa drugim dečacima. Sud smatra da je u ovom slučaju prikladna zatvorska kazna", rekao je tužilac.

Advokat odbrane Bret Čapel, ispričao je da je optuženi dečak i sam bio žrtva seksualnog zlostavljanja pre nekoliko godina, kao i da je dečak pokazao da se kaje.

( Dejli mejl)