Foto: Damir Dervišagić

Maša Terzić opet u vezi

PREBOLELA CECINOG SINA: Veljkova bivša u vezi s fudbalerom

Reprezentativac Srbije Saša Lukić novi je dečko ćerke direktora Crvene zvezde, koja je njihovu zajedničku fotografiju objavila na Instagramu

Stars
> 03:34h

Otkako je Kurir ekskluzivno otkrio da je Veljko Ražnatović konačno preboleo svoju najveću ljubav Mašu Terzić i uplovio u vezi s voditeljkom Ksenijom Bujišić, bilo je pitanje dana kada ćemo i njegovu bivšu videti s novom simpatijom.

I desilo se. Maša Terzić odnedavno je u vezi s bivšim fudbalerom Partizana Sašom Lukićem. Ćerka direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića na svom Instagramu objavila je njihovu zajedničku fotografiju, ispod koje je njen novi dečko ostavio kratak, ali efektan komentar. - Ljubav! - napisao je jednostavno Lukić, koji je ovoga leta iz Partizana prešao u italijanski Torino kod Siniše Mihajlovića. Saša Lukić je rođen u Šapcu 1996. godine i član je mlade selekcije Srbije, za koju je nastupao dva puta.

Zajednički intervju kod Amidžića... Bujišićeva i Ražnatović

Mašin tata Zvezdan Terzić, direktor Crvene zvezde, prokomentarisao je Sašu Lukića dok je igrao u Partizanu. - Lukić je neverovatan talenat! Samo bih njega, da mogu, doveo u Zvezdu - rekao je tada Terzić, ne sluteći da će baš taj fudbaler zapasti za oko njegovoj mezimici.

Da li je realno VELJKO: PRVI SEKS IMAO SAM SA 12 GODINA U WC Veza sa Ksenijom Bujišićć potpuno je promenila život Veljka Ražnatovića. On koji je dosad izbegavao da javno govori o svojim devojkama i ljubavnom životu, sada s voditeljkom daje zajedničke intervjue. Tako je mladi par gostovao kod Ognjena Amidžića, koji je Cecinog prvenca pitao kad je izgubio nevinost. - Imao sam 12-13 godina, a ona 16 i nije bilo romantično već traumatično. U nekom ve-ceu, brate! S mamom imam baš otvoren odnos, pa sam je zvao i rekao: „Mama, desilo se“, a ona se uplašila, kaže: „Šta se desilo?“ Posle se smejala - otkrio je Veljko.