Foto: Instagram Printscreen

Traga za novom ljubavlju

(FOTO) POBEGAO IZ SRBIJE ZBOG SUĐENJA ZA NASILJE: Pretukao devojku i sad se provodi u Americi!

Skoro svakodnevno smo svedoci nasilja nad ženama, a poslednje koje se dogodilo u Kaluđerici gde je muž prebio ženu pa je i žigosao, zgrozilo je Srbiju. I žene sa srpske estrade trpele su nasilje! Jedan od brutalnijih slučajeva koji je završio i na sudu je slučaj Ane Marije Žujović koju je pretukao tadašnji verenik, Vlada Stanojević.

Stars
> 15:34h

Naime, prošle godine je kao bomba odjeknula vest da je Vlada pretukao bivšu verenicu Anu Mariju Žujović, koja je na društvenim mrežama objavila i sliku u modricama kao dokaz.

Nakon incidenta je negirao sve ali vrlo brzo i priznao krivicu, Ana Marija je podnela tužbu a Vlada je brzo odlučio da spakuje kofere i napusti domovinu.

Otputovao je u Las Vegas gde radi kao menadžer jednog hotela i redovno izbegava sud koji uskoro treba da donese presudu oko celog slučaja.

Voditelj se brzo snašao u Americi te redovno objavljuje i fotografije na društvenim mrežama.

Kako ga tamo niko ne zna, ali ne zna ni njegovu prošlost za koju se tereti, voditelj je odlučio da se baci u potragu za devojkom. Nedavno je otvorio i profil na društvenoj mreži za upoznavanje.

Podsetimo, Vladimir Stanojević i Ana Marija Žujović našli su se u žiži javnosti od trenutka kada je fitnes instruktorka na društvene mreže postavila fotografiju kojom pokazuje znake nasilja.

Uz poruku "Nisam Rijana, ali ni ti nisi Kris Braun, a što je najgore ovo je Srbija, zemlja gde niko ne odgovara za svoja dela", pretpostavilo se da je u njenom slučaju ona Rijana a Vlada Kris Braun, što se kasnije i dokazalo kao istinito.

Foto: Aleksandar Jovanović

Kasnije su dali iskaz u policiji, našli se i zajedno pred televizijskim kamerama, ali nikada više se nisu pomirili.