Foto: Reuters

Goleada u Ligi Evrope

(VIDEO) LJUBIČASTI NEMILOSRDNI: Tomovićeva Fiorentina pregazila Karabag, PAOK šokirao Liberec

Fudbaleri Fiorentine pobedili su na svom terenu ekipu Karabaga 5:1 u meču drugog kola grupe J Lige Evrope.

Fudbal
> 14:24h

Fiorentinu je kao kapiten predvodio povremeni srpski reprezentativac Nenad Tomović. Po dva gola za Fiorentinu postigli su Zarate i Babakar, a jednom se u strelce upisao Kalinić. Jedini strelac za goste bio je Ndlovu u 92. minutu.

U drugom meču, PAOK je u gostima pobedio Liberec 2:1. Tabela: Fiorentina 4, PAOK 4, Liberec 1, Karabag 1. Ajaks je u grupi G pobedio Standard 1:0 golom Dolberga u 28. minutu. Selta je pobedila Panatinaikos 2:0. Tabela: Ajaks 6, Selta 4, Standard 1, Panatinaikos 0. Šahtjor je na svom terenu pobedio Bragu 2:0 u grupi H, dok je Gent istim rezultatom bio bolji od Konje. Tabela: Šahtjor 6, Gent 4, Braga 1, Konja 0. Šalke je u grupi I pobedio Salcburg 3:1, dok je Krasnodar bio bolji od Nice 5:2. Tabela: Šalke 6, Krasnodar 6, Nica 0, Salcburg 0.
Hapoel Ber Ševa i Sautempton su igrali bez golova u grupi K, dok je Sparta pobedila milanski Inter 3:1. Tabela: Sautempton 4, Hapoel 4, Sparta 3, Inter 0. Steaua i Viljareal igrali su 1:1 u grupi L, dok je Cirih bio bolji od Osmanlija 2:1. Tabela: Viljareal 4, Osmanli 3, Cirih 3, Steaua 1.