Foto: Printscreen

Iskreno o svojoj porodici

CECA RAŽNATOVIĆ SVE OTKRILA: Ima STRAŠNU karijeru, vilu, ali ovo je njeno najveće BOGATSTVO!

Svetlana Ceca Ražnatović otvoreno je progovorila o svom odnosu sa decom i načinu na koji ih vaspitava.

Stars
> 00:00h

"Moj sin nije imao oca, kao ni moja ćerka. Imamo blizak odnos, čitava porodica, Imali su dve majke, babu, dedu, ujaka i svi smo se trudili da od njih napravimo normalne ljude da nemaju nikakvu frustraciju. O svemu pričamo otvoreno. Ponosna sam na svoj odnos sa svojom decom", rekla je pevačica.

Foto Printscreen

"Roditelji treba što više da pričaju sa svojom decom. Ja sam oduvek htela prva da saznam, da li je lepo ili ružno, nego da svi prijatelji znaju, a da mi deca saopšte nešto, mada bilo i najgore. Ja ću prva skočiti da pomognem svom sinu", rekla je Ceca za Premijeru.

"Mlada sam dobila decu, imam dva prijatelja Anastasiju i Veljka. Kod nas nema tabu teme jer meni su moja deca najveće bogatsvo, ne karijera, ne materijalo i ako ne uspem sa svojom decom, nisam uspela", rekla je Ražnatovićeva.

Foto Dragan Kadić

Podsetimo, njen sin Veljko je gostujući kod Amidžića rekao da je ponosan na svoju majku koja ih je sama odgajala.

"Ona je mog oca i više nego ispoštovala, i sve njegove probleme ponela kao lavica, tako je i zovem. Nikad nam ništa nije falilo, samo reči hvale imam za najbolju majku na svetu. Sama je uvek bila protiv svih", rekao je Veljko.