Foto: Marina Lopičić

Pojačava redove

ŠUTANOVAC MAŽNJAVA PENZIONERE KRKOBABIĆU: Predsednik demokrata pravi novi PUPS!

Sveže izabrani predsednik DS Dragan Šutanovac postaće ozbiljna konkurencija PUPS i Milanu Krkobabiću! Naime, kako saznajemo, Šutanovac je nedavno uputio poziv svim oficirima iz redova Ministarstva odbrane koji će uskoro biti penzionisani da mu se pridruže.

Politika
> 00:00h

Iako je od izbora za predsednika DS prošlo tek nekoliko dana, novoizabrani lider demokrata odlučio je da od samog starta unese novine u rad i organizaciju stranke. U to ime on je pokrenuo i otpočeo razgovore s generalima koji će uskoro otići u penziju, jer su na spisku Ministarstva odbrane za penzionisanje, a kako Kurir saznaje, oni bi trebalo u velikoj meri da pruže podršku svom nekadašnjem šefu.

Osipa mu se članstvo... Milan Krkobabić

Šutanovac je potvrdio naša saznanja i rekao da nije kontaktirao sa aktivnim oficirima, ali da jeste sa onima koji su u penziji. - Ni sa kim od aktivnih oficira nisam kontaktirao, niti planiram. Svakako bih voleo da ljudi s kojima sam radio i za koje znam da sa mnom dele iste vrednosti dođu u DS. U stalnom sam kontaktu s visokim oficirima Vojske Srbije koji su u penziji, neki su bili i na unutarstranačkoj debati. Voleo bih da se i oni angažuju jer njihovo iskustvo može mnogo da pomogne u sektoru odbrane i bezbednosti - rekao je Šutanovac, koji je bio na čelu Ministarstva odbrane. Podsetimo, na skupštini DS izabrani su i Šutanovčevi najbliži saradnici. Funkciju potpredsednika obavljaće Branislav Lečić, Nada Kolundžija, Tamara Tripić, Jovan Marković i Igor Salak.