Foto: Profimedia

neutešan

SVAKI DAN ZOVE MAMU: Bred Pit non-stop plače, ne može da veruje šta mu se dešava!

Prošlo je tačno dve nedelje otkako je Anđelina Džoli predala papire za razvod od Bred Pita. Glumac još uvek ne može da veruje u šta mu se život preko noći pretvorio i potpuno je slomljen.

Pop kultura
> 00:00h

Kako prenose svetski mediji, Bred ne prestaje da plače i jako teško podnosi novonastalu situaciju. Najveća podrška trenutno su njegovi roditelji.

"Deca su jedina stvar koja mu je trenutno bitna. Utehu pronalazi u razgovoru s roditeljima i prijateljima, a najviše sa mamom s kojom se čuje svaki dan", dodao je izvor.

foto Profimedia

Bredovi roditelji, Džejn i i Bil žive u Misuriju. Glumac ima i brata Daga (50) i sestru Džuli (47).

Anđelina je predala zahtev za razvod od Pita pre tačno dve nedelje, nakon incidenta u privatnom avionu tokom kojeg je glumac nasrnuo na svog sina Medoksa (15).

Holivudski par je uspeo da se dogovori da starateljstvo nad decom pripada glumici do 20. oktobra. Za to vreme, Bred će ići na terapiju, a decu će posećivati u prisustvu terapeuta. Cela porodica takođe će zajedno, ali i individualno, ići na savetovanje. Angelina trenutno živi u iznajmljenoj vili u Malibuu, dok je Bred ostao na njihovom imanju u Holivud Hilsu.

foto Profimedia

(usweekly)