Foto: Profimedia

Trik je u jednoj stvari

(FOTO) VEROVALI ILI NE, ONA JE NAPUNILA 70 GODINA: Poznata glumica otkrila tajnu svog izgleda

Glumica Suzan Sarandon napunila je 70 godina a izgleda neverovatno dobro. Holivudska diva je otkrila je tajnu svog mladalačkog izgleda.

Žena
> 00:00h

"Morate da se brinete o sebi. Da biste ostali mladi i zdravi, treba da izbacite iz života toksične stvari i toksične ljude. Treba da se smete i imate seks. Seks je odličan za kožu", započela je priču slavna glumica.

Suzan kaže da joj je neko nedavno rekao da “"iči na mlađu Suzan Sarandon" i dodaje da je tu mladolikost održala zahvaljujući zdravom načinu života.

Uz zaštitu od sunca, svakodnevno vežbanje i izbegavanje cigareta, Sarandon smatra da je pozitivan odnos prema životu važan eliksir mladosti. Ona takođe navodi da se ne plaši starenja.

"Nikad nisam mislila da ću izgubiti seksualnost, senzualnost, radoznalost i životnu snagu s godinama. Osećam se seksepilno kao nekada, i više. Više se sviđam sebi sada, jer imam više iskustva", kaže ona. Sarandon je kazala i da ne vidi lepotu u plastičnoj hirurgiji.

"To je personifikacija straha. Potpuno je neprivlačno i pokazuje da osoba nije u skladu s onim što joj se prirodno događa", zaključila je glumica.