Foto: PROMO

BAVARSKA U BEOGRADU

Prvi beogradski AHK Oktoberfest

Najveći nemački nacionalni festival koji je odavno prevazišao lokalne okvire, stiže i ove jeseni u Beograd u svom originalnom ruhu.

Beograd
> 00:00h

Prvi AHK Oktoberfest, nastavak poslovnog DSW Oktoberfesta koji iza sebe ima višegodišnju tradiciju, ove godine će se održati 14. i 15. oktobra u organizaciji Nemačko-srpske privredne komore (AHK Srbija) u šatoru na Beogradskom Sajmu, uz podršku partnera kompanije Stihl. Organizator će se i ovog puta pobrinuti da na ovom dvodnevnom događaju u potpunosti dočara atmosferu i originalni duh nemačkog festivala, pomalo prilagođen našem podneblju. Ova poslovna manifestacija zatvorenog tipa okuplja oko 1500 gostiju pretežno iz nemačko-srpske poslovne zajednice, privrede, kompanija članica AHK Srbije i njihove goste. AHK Oktoberfest će svečano otvoriti nemački ambasador, gospodin Aksel Ditman, simboličnim otvaranjem prve bačve piva.

Goste očekuje autentični ambijent – prostran, dekorisani šator, bogata bavarska trpeza, velike količine nemačkog i srpskog piva, zabavni program, takmičenja i vredne nagrade, a za dobro raspoloženje je zadužen Dejan Petrović Big Band. Da je ovo jedan od omiljenih poslovnih događaja na našim prostorima, svedoči podatak da su ulaznice planule za samo par dana.