Foto: Saša Pavlić

Zvezda želi pobedu

DEJAN RADONJIĆ: Spremni smo da odgovorimo na Megin potencijal

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da se nada da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Mega Leksa zabeležiti novu pobedu, kao i da je svestan da je pred crveno-belim zahtevan period.

Košarka
> 15:28h

"Igramo prvi meč u ovoj sezoni protiv Mege, ekipe koja ima prepoznatljiv sistem i igru. Oni su na selekciju igrača od prošle godine dodali još nekoliko novih mladih i talentovanih igrača s dosta potencijala od kojih treba očekivati kvalitetna izdanja. Naši dueli su uvek bili specifični i interesantni, bez obzira na situacije u kojima se nalazimo.

Spremamo se da odigramo dobro i da odgovorimo na njihov potencijal, energiju i individualne mogućnosti i da dodjemo do novih bodova", rekao je Radonjić.

Crvena zvezda dočekaće sutra u dvorani "Aleksandar Nikolić" od 17.00 Mega Leks u četvrtom kolu Jadranske lige. Novinare je zanimalo da li je utakmica protiv Mege dobra priprema za skori početak takmičenja u Evroligi.

"Za nas je svaki meč bitan. Razmišljao o tome da da budemo bolji od protivnika, ali osim toga, svaki duel je bitan u smislu da posle toga spremnost bude veća. U ovom trenutku celokupna koncentracija je da budemo bolji od Mege", rekao je Radonjić.

On je istakao da je svestan da je pred Zvezdom zahtevan period, s obzirom na to da njegov tim očekuje veliki broj utakmica, kao i da misli da će biti oscilacija u igri.

"Videćemo kako će sve funkcionisati, teško je u ovom trenutku naći pravi reči za ono što nas očekuje. Znamo da će biti teško. Trenutno možemo biti zadovoljnim formom, ali siguran sam da će biti oscilacija u narednom periodu", rekao je trener crveno-belih.On je dodao da je njegovoj ekipi potrebno "još igrača" kako bi na "najbolji mogući način" prošla predstojeći ciklus, ali da još uvek nema naznaka ko bi mogao da pojača tim.