Foto: AP

Opet u centru pažnje

(FOTO) POL GASKOJN PONOVO ŠOKIRAO SVET: Htela je samo sliku za uspomenu, a on je uhvatio za grudi!

Bivši engleski fudbalski reprezentativac Pol Gaskojn uhvatio je za grudi jednu obožavateljku koja je želela da se slika sa njim u Bornmutu.

Fudbal
> 08:22h

Engleski i nemački mediji prenose da je Gaskojn krenuo u banku, a onda ga je jedna obožavateljka zamolila za fotografiju. Legendarni fudbaler je pristao da se slika sa njom, a tokom fotografisanja uhvatio je za grudi. Ona se samo kiselo nasmejala.

Gaskojn (49) se prvi put pojavio u javnosti pošto je pre nekoliko nedelja priznao krivicu za izazivanje rasne mržnje. On je pred sudom priznao da je koristio "preteći ili uvredljiv rečnik i ponašanje" tokom njegove emisije "Veče sa Gazom" u Vulverhemptonu, 30. novembra prošle godine. On je pre nekoliko dana trebalo da se pojavi na jednom promotivnom događaju, ali engleski mediji navode da je otkazao pošto se ponovo odao alkoholu.

Legendarni engleski fudbaler se poslednjih godina bori sa zavisnošću od alkohola i u više navrata išao je na rehabilitaciju, a imao je problema i s depresijom. Tokom karijere igrao je za Njukasl, Totenhem, Lacio, Rendžers, Midlzboro, Everton, Barnli, kinski Gansu i Boston. Za reprezentaciju Engleske odigrao je 57 utakmica i postigao 10 golova.