Foto: Printscreen YouTube/TV1

Sefić pobegao u Srbiju

NESLAVNA PORODIČNA ISTORIJA: Otac vozača ubice izazvao udes istim automobilom

Dok policijske agencije intenzivno tragaju za 25-godišnjim Sanjinom Sefićem, koji je u ponedeljak veče na pešačkom prelazu automobilom “golf 6” usmrtio studentkinje Selmu Agić (1995) iz Bugojna i Editu Malkoč (1996) iz Bosanske Krupe, BIH mediji saznaju da je isti automobil već bio vinovnik saobraćajnog udesa.

Bosna i Hercegovina
> 00:00h

Tada je za volanom bio Sanjinov otac Jasmin. Zbog nanošenja težih telesnih povreda, protiv njega je pred Opštinskim sudom Sarajevo vođen postupak i Jasmin Sefić je oslobođen. Podsetimo, Sefić je, udarivši “golfom 6” Selmu i Editu, nesrećne devojke odbacio 30-35 metara. Selma je preminula na licu mesta, a Edita nešto kasnije u Opštoj bolnici.

Policija je potvrdila da je Sefić prešao granicu i pobegao u Srbiju, a za njim se i dalje traga. Ni crveno svetlo na semaforu u centru Sarajeva niti kišno vreme nisu sprečili Sanjina Sefića da vozi 100 km na sat. Ubio je dve studentkinje i pobegao.

Selma i Edita, Foto: Printscreen/Facebook

Nije iznenađenje da je nakon toga iz policije navedeno da je reč o osobi poznatoj zbog počinjenja više krivičnih dela. Primera radi, pre šest godina, kao 19-godišnjak bio je akter pucnjave u jednom sarajevskom ugostiteljskom objektu.

POBEGAO UZ POMOĆ MAJKE?

Majka Sanjina Sefića (25), koji je automobilom usmrtio dve pešakinje u Sarajevu, zove se Jasmina Sefić i zaposlena je u firmi InterEuropa RTC, koja se inače bavi carinskom špedicijom, sazanju lokalni mediji.

Ona je, kako je navedeno i na zvaničnoj veb stranici ove firme, šefica sarajevske podružnice ove firme.

Inače, velike špediterske kuće uglavnom imaju svoje kancelarije na graničnim prelazima, navodi Faktor.ba

PREGAŽENE DEVOJKE ŽRTVE KORUMPIRANE VLASTI: Javnost u BiH poludela kad je saznala ko ih je zgazio!

(Oslobođenje.ba)