Foto: Zorana Jevtić

Političar započinje estradnu karijeru

EKSKLUZIVNO MRKONJIĆ PROPEVAO: Snima duet s Bekutom

Očekujte neočekivano! Sigurna sam da će se naša pesma svideti publici. Izvešću ga na binu da i na mom koncertu nešto otpevamo zajedno, kaže pevačica za Kurir

Stars
> 20:12h

Ana Bekuta je nagovorila dečka Milutina Mrkonjića da snime duet, ekskluzivno saznaje Kurir. Pevačica je sigurna da će njihova zajednička pesma postati hit. Folk zvezda je potvrdila naša saznanja i pohvalila se da političar peva bolje od mnogih njenih kolega, ali i socijalista, čak i od Ivice Dačića.

- Imam ideju da Mrka i ja snimimo duet. To bi bilo lepo. Mislim da bi se to svidelo publici i da bi svi bili baš pozitivno iznenađeni. Ako može Dačić da peva, zašto ne bi i moj Mrka?! Pa, on bolje peva od njega i mnogih socijalista, samo što ljudi nisu imali priliku da ga čuju. Očekujte neočekivano (smeh) - kaže za Kurir pevačica, koja uveliko traži pesmu koju će snimiti s Mrkom. Bekuta planira da njen dečko s njom zapeva na njenom beogradskom koncertu, koji je zakazan za 18. oktobar u Sava centru. Još nije odlučila koju će pesmu zajedno otpevati, ali je sigurna da će biti neki njen stari hit.

- Izvešću ga na binu da pevamo zajedno. Pošto sam prošle godine proslavila prvih 30 godina rada, sada ulazim u drugih 30. Krećem sve iz početka. Karijeru sam počela s kratkom frizurom, pa sam se i sad ošišala. Mrki se sviđa moj imidž i rekao je da sam baš slatka. On će obeležiti drugu polovinu moje karijere, a otvaramo je našom pesmom na koncertu - rekla je vlasnica brojnih hitova, dok Mrka nije odgovarao na naše pozive. Za njen koncert vlada veliko interesovanje publike. Pevačica svoje spektakle uvek obeležava after partijem za kolege i prijatelje, na kojima se igra i pije do zore.

Proba „UPRAVO LJUBAV VODILI“ U KUPATILU Bekuta i Mrka nedavno su šokirali javnost otkrivanjem intime kad su u kupatilu, u bademantilu, otpevali pesmu Jelene Karleuše. - Gasim plavo svetlo, vraćam stvari sve na mesto tamo, tamo gde smo upravo, upravo ljubav vodili, zadnji put ćutali i govorili - orilo se u njihovom toaletu, a zatim su zajedno otpevali i hit Ace Lukasa „Upali svetlo da se gledamo u oči“.