Foto: Profimedia

Oduševila sve

Kejt Midlton prekršila tradiciju: Može da živi kako hoće, ali bira da živi kao sav normalan svet!

Jedan putnik je rekao za tamnošnje medije da nikad nije video toliko mobilnih telefona kako snimaju neku osobu

Pop kultura
> 00:00h

Kejt Midlton (34) se ovih dana vratila iz Holandije i to komercijalnim letom, prenosi Stil.Obučena u svetlo plavu suknju klasičnog kroja, do kolena i plavi klasični sako, Kejt je neodoljivo podsetila na svoju majku Kerol, koja je u mladosti bila stjuardesa, piše Daily Mail.

Ovo je njena prva službena poseta nekoj zemlji bez muža, princa Vilijama. Još jedna novina je i let komercijalnim letom, nekog od kraljevske porodice. Naime, vojvotkinja se ukrcala u poslednjem momentu u pratnji čuvara i članova osoblja. Jedan putnik je rekao za tamnošnje medije kako nikad nije video toliko mobilnih telefona kako snimaju neku osobu. Tiha i smerna, vojvotkinja od Kembridža je tokom celog puta razgovarala sa članovima osoblja, a pri sletanju aviona, Kejt je prva napustila svoje putničko mesto. Na londonskom aerodromu je čekao privatni automobil, pa putnici nisu imali prilike da se bliže upoznaju sa vojvotkinjom. Pogledajte još na portalu Stil: Gledala ga kao zaljubljena šiparica: Kejt Midlton otvoreno flertovala sa kanadskim premijerom!(FOTO)
Kejt Midlton se stidi svog muža: Vilijam ne može više ovako da izgleda! (FOTO) Šokantan intervju lejdi Dajane, predosećala šta joj se sprema: Nikada neću biti kraljica! (VIDEO) Nikad seksepilnija Kejt Midlton: Vatrenom haljinom vojvotkinja prekršila dugu tradiciju! (FOTO) Prvi deklarisani gej u britanskoj kraljevskoj porodici: Ćerke prihvatile da tata ima dečka! (VIDEO)