Foto: Profimedia

Skandal

HOROR NA SNIMANJU: Dženifer Lopez za dlaku izbegla pucnjavu! Naoružani muškarci napali ekipu serije

Naoružani muškarci upali su na set serije "Nijanse plave" u kojoj glavnu ulogu tumači pevačica Dženifer Lopez. Pre pucnjave, zvezda serije otišla je kući, dok su se drugi glumci spremali su se za snimanje, kada je nastao haos.

Pop kultura
> 14:02h

Glavne zvezde Dženifer Lopez (47) i Rej Liota (61) već su otišli kući kad su na snimanje druge sezone TV serije "Nijanse plave" u Bruklinu u Njujorku banuli naoružani muškarci.

Pucali su po produkcijskoj ekipi, ali niko, nasreću, nije stradao. Policija je odmah zatvorila set i uhvatila napadače. Lopezova u seriji glumi samohranu majku i detektivku Harlie Santos. Pre nego što je počeo haos na set je došla glumica Ketrin Kejts kojoj su asistentkinje objasnile šta se dešava.

"Rekle su mi da im muškarci prete i da treba da zaključam vratam. Kada sam krenula zvati policiju, muškarci su počeli lupati na moja vrata. Pre toga se čula pucnjava. Policija je brzo došla i uhvatila napadače, sve se smirilo kroz pet minuta", ispričala je glumica.

Osim produkcijske ekipe, na setu je bio i glumac Voren Kol koji je trebao snimiti poslednju scenu u danu, no snimanje je otkazano.

Foto: Profimedia