Foto: OKS

Veliki odziv u sjajnom takmičenju

AKCIJA OKS: Vrnjačka Banja bolja od Trstenika u Sportskom izazovu

Ekipe su predvodili naši olimpijci - kajakaš Marko Tomićević kao kapiten Vrnjačke Banje i Milutin Stefanović kao kapiten Trstenika

Ostali sportovi
> 14:10h

Kao pobednik tradicionalnog takmičenja Sportski izazov u organizaciji Olimpijskog komiteta Srbije u duelu s Trstenikom izašla je Vrnjačka Banja. Ekipe su predvodili naši olimpijci - kajakaš Marko Tomićević kao kapiten Vrnjačke Banje i Milutin Stefanović kao kapiten Trstenika. U gradu pobedniku na interesantnom nadmetanju vežbalo je 1.752 građana, odnosno 6,36 odsto ukupnog broja stanovnika, dok je u Trsteniku aktivno bilo njih 1.520, što čini 3,54 odsto populacije.

Pobednik... Marko Tomićević

Odličan odziv Sportski izazov organizuje se s ciljem da se građani Srbije podstaknu na redovno bavljenje sportom. Veliki broj aktivnih takmičara, rekreativaca, ljubitelja sporta i članova različitih sportskih organizacija, kako u Vrnjačkoj Banji, tako i u Trsteniku, učinili su Sportski izazov uspešnim. Učešće u Sportskom izazovu podrazumevalo je uključenje u bilo koji sport, igru ili fizičku aktivnost na 15 minuta. - Drago mi je što ste došli u ovolikom broju, veliko je zadovoljstvo i čast biti kapiten Vrnjačke Banje u ovom izazovu. Nakon Rio de Žaneira napravio sam malu veću pauzu, ali sada ću s vama da vežbam punom parom. Nadam se da će nas tokom dana biti sve više - na najbolji način je motivisao svoj tim Tomićević, dok je njegov kolega s druge strane poručio Trsteničanima:

Nisu skidali osmeh s lica... Učesnici u Sportskom izazovu

Sjajna ideja - Drago mi je što sam vaš kapiten. Mislim da je Sportski izazov sjajna ideja. Raduje me što je veliki broj građana svih uzrasta izašao da vežba za pobedu svog grada!