Foto: Instagram

U modricama i posekotinama

SRPSKI RATNIK KRVARI ZA KLUB: Milan Biševac jedva spasao glavu!

Srpski fudbaler za Kurir otkriva kako je zadobio povredu na treningu, a potom s flasterima preko lica šokirao suprugu Ljiljanu kod kuće

Fudbal
> 00:00h

Za Milana Biševca se ne kaže bezveze da ide glavom tamo gde neko ne sme nogom. To se videlo bezbroj puta na njegovim utakmicama, a koliko je posvećen fudbalu, govore i fotografije koje Kurir ekskluzivno objavljuje.

Srpski as je s modricama i posekotinama, u krvi, okončao trening, a onda s flasterima preko glave šokirao suprugu Ljiljanu kod kuće. - Tokom kondicionih vežbi, saigrač s kojim sam radio je slučajno pustio rastegljivu gumu, koja me je udarila po licu. Bilo je zaista mnogo krvi i odmah mi je ukazana pomoć, a lekar mi je rekao da sam imao sreće što me nije pogodila u oko. Zajedno s suprugom Ljiljanom sam došao u bolnicu kako bismo uradili detaljnije analize i utvrdili da mi eventualno nije polomljen nos - rekao je u razgovoru za Kurir Milan Biševac. Bivši fudbaler Crvene zvezde i reprezentacije Srbije tokom karijere je u nekoliko navrata doživljavao slične udarce, a najviše zbog toga što je uvek važio za velikog borca, zbog čega su ga često nazivali „srpskim Gatuzom“. To je potvrdio i ovoga puta, budući da i pored povrede lica ne želi da propusti utakmicu protiv Olimpika iz Marselja, koja je na programu ovog vikenda. - Nos mi jeste otekao, ali osećam se odlično i nadam se da ću moći da nastupam u nedelju protiv Marselja, makar to bilo i s zaštitnom maksom na licu. Naravno, poštovaću odluku lekara i ukoliko je nos polomljen, moraću da mirujem, ali nadam se da ću biti spreman - poručio je Biševac.

Naši žestoki momci I DUŠKO TOŠIĆ KRVARIO ZA KLUB Pre samo nekoliko dana još jedan srpski fudbaler je pustio krv za svoj klub, i to Duško Tošić. Defanzivac turskog Bešiktaša je borbenost i požrtvovanje pokazao i pre desetak dana u duelu protiv Rizea, kad je u jednom klizećem startu bukvalno ogulio kožu s kolena obe noge. On je tu fotografiju takođe podelio na društvenim mrežama, a navijači istanbulskih crno-belih su mu čestitali na odnosu prema dresu.