Foto: Printscreen Fokus.ba

pokušali da unište tragove

MUŠKARAC (32) IZREŠETAN U SARAJEVU: Uhapšene dve osobe osumnjičene za ubistvo Miroslava Lazarevića

SARAJEVO - U Sarajevu su uhapšene dve osobe osumnjičene da su povezane sa noćašnjim ubistvom Miroslava Lazarevića (32) u Istočnom Sarajevu, saopšteno je iz danas MUP-a Kantona Sarajevo.

Bosna i Hercegovina
> 00:00h

Osumnjičeni su uhapšeni pošto je policiji javljeno da dve osobe u Sarajevu zapalile automobil “BMW” bez registarskih oznaka i pobegle.

Automobil je bio bez registarskih tablica i u potpunosti je izgoreo. Pregledom vozila, policija je na zadnjem sedištu pronašla automatsku pušku sa okvirom municije, i još jedan rezervni okvir.

foto printscreen avaz.ba/B.Nizić

U sarajevskoj Ulici Džemala Bijedića zatim je u 2.30 sati uhapšen A.B. (30), nastanjen u Istočnom Sarajevu, dok je pet minuta kasnije u Ulici Nedima Filipovića uhapšen S.V.(/34), nastanjen u Bijeljini, saopšteno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Posle kriminalističke obrade oni su, uz saglasnost sarajevskog Kantonalnog tužilaštva, predati policiji u Istočnom Sarajevu, u Republici Srpskoj.

foto printscreen avaz.ba/B.Nizić

Miroslav Lazarević je rano jutros ubijen u Istočnom Sarajevu oko dva sata ujutro hicima ispaljenim na automobil koji je vozio "golf A7" kroz Beogradsku ulicu.Po pojedinim medijima, Lazarević je policiji poznat od ranije, zbog krivičnih dela. (fokus.ba)