Foto: Fss.rs

Učinak Srba

EVO ŠTA SU URADILI ORLOVI TOKOM VIKENDA: Beniteza briga što Mitar trese mreže za Srbiju!

Strelac dva gola protiv Austrije presedeo čitav meč Njukasla, a od naših igrača minulog vikenda samo Marković i Milivojević dali gol

Fudbal
> 00:00h

Reprezentativci Srbije sa spiska Slavoljuba Muslina proteklog vikenda postigli su dva gola, primili dva gola, imali tri asistencije i dobili tri žuta kartona!

Precizni su bili Milivojević i Marković, po jednu loptu iz mreže su vadili Stojković i Jovanović, pogotke su namestili Stojiljković, Matić i Tošić, dok su požuteli takođe Tošić, Tadić i Kostić. Međutim, brine što šestorica momaka nisu bila ni u protokolu za mečeve svojih timova - neki zbog povrede, a neki, poput Ivanovića, Rukavine i Mladenovića, zbog odluke trenera. Samo dva „orla“ su ostala na klupi, reč je o „ostrvljanima“ - Mitroviću i Kolarovu.

Raduje što je Lazar Marković pogodio metu u minimalnoj pobedi Sportinga, kao i podatak da se povratnik u tim za meč protiv Velsa Nemanja Matić nameće kao lider Čelsija.

- Nikola MaksimovićNapoliigrao 90 minuta - Aleksandar KolarovM. sitipresedeo na klupi - Slobodan RajkovićPalermosinoć igrali utakmicu - Jagoš VukovićKonjanije bio u protokolu - Matija NastasićŠalkeigrao 90 minuta - Stefan MitrovićGentigrao 90 minuta - Antonio RukavinaViljarealnije bio u protokolu - Aleksandar IgnjovskiFrajburgigrao 46. minuta - Filip MladenovićKelnnije bio u protokolu - Nemanja RadojaSeltaigrao 90 minuta - Nemanja MatićČelsiigrao 90 minuta - Nemanja GudeljAjaksušao u 81. minutu - Ljubomir FejsaBenfikanije bio u protokolu - Nemanja MaksimovićAstananije bio u protokolu - Aleksandar KataiAlavesigrao 79 minuta - Zoran TošićCSKAigrao do 79. minuta - Andrija PavlovićKopenhagenušao u 68. minutu - Nikola StojiljkovićBragaigrao 90 minuta * tamnom bojom je naznačeno startnih 11 protiv Austrije