icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: PR

VIRTUALNNI DANI KARIJERE

PREKO 200 OGLASA ZA POSAO I PRAKSE NAREDNIH OSAM DANA

Počeo najveći regionalni online sajam zapošljavanja i obrazovanja

Objavljeno: 19.10.2016. 11:32h

 

Najveći regionalni online događaj posvećen zapošljavanju i obrazovanju „Virtualni dani karijera i znanja 2016“ počeo je danas i trajaće do 26. oktobra na adresi www.dankarijera.com.

 


Posebna pažnja će ove godine biti posvećena onima koji nemaju radnog iskustva, pa će poznati poslodavci i obrazovne institucije iz Srbije i regiona, osim oglasa za posao i obuke, ponuditi i veliki broj programa prakse svim zainteresovanim posetiocima.

 

Događaj već 7 godina tradicionalno organizuju tri najposećenija portala za zapošljavanje u regionu – iz Srbije sajt Poslovi.infostud.com, u saradnji sa Infostudovim  obrazovnim sajtom NajStudent.com, portal MojPosao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine. Tokom sajma će biti organizovano i veliko regionalno istraživanje trendova na tržištu rada sa uporednom analizom stanja u sve tri zemlje.

 

Više od 200 oglasa za posao i prakse za posetioce iz Srbije

 

Kao i prethodnih godina svi zainteresovani sajmu mogu da pristupe u bilo koje vreme iz svojih domova i da pregledaju oglase za posao, prakse i kurseve bitne za razvoj karijere. Osim toga, svakodnevno po utvrđenom rasporedu mogu da razgovaraju sa poslodavcima putem chat servisa i da dobiju više informacija o zaposlenju i praksama u njihovim kompanijama.

 

Među izlagačima na sajmu će se ove godine naći: Adria Media, Philip Morris, Infostud, Delhaize, Lion grupa, Milšped, Wurth, Delphi, Nelt, Naftna industrija Srbije, Ernst&Young, TLScontact, Unicredit banka, eFront, Novomatic Lottery Solutions, Predstavništvo Joorney LLC Beograd, Università Cattolica iz Milana i Australian Trade Commission  - Ambasada Australije, Link Group d.o.o.

 

Od regionalnih izlagača, koji nastupaju istovremeno na sva tri tržišta, na sajmu učestvuju: Nestle, Infobip, Addiko banka i Lidl.

 

Prilika za lični kontakt sa poslodavcima

 

Tokom sajma posetioci će moći i fizički da pristustvuju panel diskusijama koje će se održati u prostorijama LINK group u Zemunu u subotu 22.10 od 11 h, tokom kojih će predstavnici velikih kompanija koje učestvuju na sajmu govoriti o značaju prakse za dobijanje posla i programima koje oni organizuju.

 

Osim predstavnika kompanija, na panelima će učestvovati i uspešni preduzetnici iz Srbije koji će ispričati kako su gradili svoje karijere i podeliti svoja iskustva sa svima onima koji diskusije budu pratili u prostorijama LINK group ili putem live stream-a.

 

Za proteklih 6 godina sajam je imao preko 1 100 000 poseta, a samo prošle godine je zabeležno rekordnih 256 000.

 

 

 

 

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!