Foto: Fonet

Mržnja večitih i među 12-godišnjacima

(VIDEO) SKANDAL: Partizanova deca vređala Zvezdu, Čovića, Vučića...

Mladi hokejaši crno-belih posle pobede nad večitim rivalom pevali uvredljivu pesmu na račun crveno belih, predsednika košarkaškog kluba i premijera Vlade Srbije

Ostali sportovi
> 00:00h

Skandal u svlačionici Partizana. Mladi hokejaši crno-belih, uzrasta do 12 godina, posle pobede nad Crvenom zvezdom pevali su uvredljivu pesmu, i sve to snimali telefonom, a video-klip je ubrzo s velikim oduševljenjem počeo da se šeruje po forumima Partizanovih navijača. U pesmi se pominju Čović, Vučić, FMP, Arapi, Rusi... Kad su shvatili kakav su skandal napravila njihova deca, čelnici HK Partizan oglasili su se zvaničnim saopštenjem. - Želimo da javno istaknemo žaljenje što je do ovakvog incidenta došlo. Reakcija naše dece posle pobede nad velikim rivalom bila je neprimerena. Hokejaški klub Partizan uvek je svojim radom i zalaganjem u razvoju domaćeg hokeja i sportskog duha u razvoju mladih propagirao samo pozitivne vrednosti u društvu - navodi se u saopštenju Hokejaškog kluba Partizan. Crno-beli su se javno izvinili i Crvenoj zvezdi. - HK Partizan ovom prilikom upućuje izvinjenje SKHL Crvena zvezda, kao i svima koje je pomenuti incident na bilo koji način povredio ili uvredio. Naš klub je tokom 68 godina postojanja negovao samo sportske motive u svom radu, stoga se nadamo da ugled koji je u tom periodu izgradio neće biti narušen ovim neželjenim incidentom - zaključili su čelnici HK Partizan.

Psiholog Aleksandra Janković ADOLESCENTI SU PO PRIRODI BUNTOVNICI Psiholog Aleksandra Janković smatra da se deca u tim godinama poistovećuju sa starijima i da se povezuju s grupama. - Adolescenti su po prirodi buntovnici i uvek žele da budu drugačiji. To je period u životu kad se suštinski menjaju i pokušavaju da budu drugačiji. Takođe, deca imaju mnogo više agresivnosti i povezuju se s grupama. Zbog toga smatram da roditelji, ali i celo društvo, treba da edukuju adolescente kako ne bi krenuli pogrešnim putem - izjavila je za Kurir Jankovićeva.

Ovo su pevala deca Uzalud trud, džaba vam sve, ima vas svuda i opet ne ide, došo je kraj, moj „cigane“, ništa od titule ni ove godine! Vučić, i Čović, i FMP, Arapi, Rusi (pomoć države, umire nada, gotov je san šampion je opet Partizan)!