Foto: Profimedia

probajte

OBORIĆETE GA SA NOGU: Sa ovih 5 osobina osvojićete svakog muškarca!

Zavođenje muškaraca ponekad je vrlo jednostavno - minić, štikle, dekolte i dobra šminka "odradiće" posao, ali hoćete li na taj način upoznati onog pravog?

Žena
> 23:54h

Predstavljamo vam pet stvari koje su muškarcima prosto neodoljive.

Empatija - iako se muškarci prave da im ide na živce kad se žene razneže, istina je potpuno drugačija, njima je to stvarno super.

Iznenađenja - mali znakovi pažnje prema muškarcu imaju jednako snažan učinak kao i prema vama, stoga, slušajte ga i pamtite, nikad ne znate kad će vam neka informacija dobro doći. Organizovanost - još jedna od stvari koje muškarcima uglavnom nedostaju, pa kad im iz torbe uvek izvadite ono što im treba, a zaboravili su ... Njihovo srce otvara se prema vama.
Otvorenost - ne mislimo baš na seksualnu otvorenost, iako ni ona nije isključena, nego na jednostavan način komunikacije koji direktno, bez šifri i nagađanja, otkriva što mislite i želite. Zrelost - žene brže sazrevaju, ne samo fizički nego i psihički, pa nije teško pokazati zrelost u nekim poslovnim ili privatnim situacijama kad se muškarac oseća izgubljeno. To će ga jednostavno oboriti s nogu.

(Metro-portal.rtl.hr)