Foto: Marina Lopičić

STOPAMA ELTONA DŽONA: Keba posvetio pesmu princezi Dajani!

Pevač u Bugarskoj snimio singl "Ništa više nije isto", koji je napisao pre devetnaest godina, nakon što je Ledi Di poginula u saobraćajnoj nesreći

Stars
> 00:00h

Dragan Kojić Keba snimio je novu pesmu "Ništa više nije isto", ali to nije tek neka pesma, već Severinin svekar u njoj peva o Ledi Dajani. Da, dobro ste pročitali! Keba je, pored žene Olje i snajke Seve, novi singl posvetio pokojnoj britanskoj princezi.

Ova vest juče je kao bomba odjeknula ne samo u Srbiji već i u Bugarskoj, gde je Dragan Kojić radio na novom singlu. Pevač koji se samo pre nedelju dana na proslavi svog rođendana pojavio kao italijanski plejboj Đanluka Vaki s belom kosom, koju je ofarbao temperom, sada peva ženi kojoj je stihove posvetio i Elton Džon. Dragan Kojić je ovu pesmu izvukao iz naftalina. Ona je nastala pre 19 godina, kada je Dajana poginula.

- Ledi Di je za mene oličenje ženstvenosti, lepote i šarma. Nisam je poznavao, ali sam imao osećaj da smo bili bliski. Nažalost, tek mi je njena tragična smrt bila inspracija da napišem pesmu, ali nije mi se dalo da je snimim - kaže Keba za Kurir.

Mnogima je inspiracija... Princeza Dajana

Tekst pesme NIŠTA VIŠE NIJE ISTO Još jednom samo da te zagrlim,još jednom samo da te poljubim.Ništa više nije isto otkad te nema,postao sam čovek, povučen i tih,ništa više nije isto, anđele moj,najdraža ženo života mog.Tek sada vidim šta sam imao,bog mi je dao, dao i uzeo.

J. C. S.