Foto: Printscreen

Vodi borbu za život

POTRESNA ISPOVEST SRPSKE MISICE OBOLELE OD RAKA Ponekad GLUMIM da mi je dobro samo da bih ostala...

Vest koju je Dijana Milojković, nekadašnja mis Srbije, saznala prošle godine, bila je veoma loša, mnogima bi drastično izmenila život, ali ne i njoj.

Stars
> 00:00h

Hrabra Ćupričanka, koja je 2014. godine na takmičenju ”World Next Top Model” u Bejrutu, osvojila čak dve titule, Mis Evrope i Mis sporta danas vodi veliku bitku i ne planira da iz iste izađe kao gubitnik.

Manekeneka je pre više od godinu dana saznala da boluje od karcinoma, koji je nakon par meseci i da je metastazirao u limfnim žlezdama – u abdomenu i vratu. Danas se sa rakom bori, mnogi bi rekli, kao da je u pitanju grip. Dijana ne dozvoljava da bilo šta naruši njenu pozitivnu energiju i trudi se da tokom ovog životnog perioda bude okružena ljudima koji je ispunjavaju ljubavlju i podrškom, i koji se bore sa njom.

(VIDEO) VRATILA SE STARA ZORANA: Pevačica pobedila rak a svojom energijom digla ceo studio na noge! "U maju prošle godine otkrila sam da imam karcinom materice. Od kako sam obolela, ja se sa tim nosim jako dobro. Lekari su u nekom periodu mislili da se foliram i da ja nisam toliko pozitivna kako se predstavljam i da ne shvatam to toliko olako kao što izgledam. Gledam na to kao na bilo koju drugu bolest, bez ikakve glume i foliranja", otkriva Dijana.

"U današnje vreme kada je medicina toliko napredovala, smatram da je danas bukvalno sve izlečivo. Psiha je najbitnija i zahvaljujući pozitivnom razmišljanju možemo da postignemo sve".

Podrška je u ovom trenutku najbitnija, a mlada manekenka tvrdi da je porodica uz nju u svakom trenutku, kao i dečko Stefan Karić koji kroz ove teške trenutke pruža ljubav koja joj puno znači.

"Imam ogromnu podršku kada je porodica u pitanju. Mi smo kao neka vojska. Svi se držimo zajedno i borimo. Postoje, naravno, trenuci kada mi je teško, pa neću ispred njih da pokažem da mi je loše. Tad obično glumim, kažem da ću otići da spavam, recimo. Vidim i ja nekad kada je mojim roditeljima teško, ali i oni glume da je sve u redu. Svesni smo mi svega, surovo smo realni, ali trudimo se da svom svojom snagom i pozitivnom energijom pobedimo ovo".

"Imam par pravih prijatelja koji su uz mene od prvog dana. Desilo se da sam sa nekim ljudima proredila viđanje i postavila određenu distancu. Shvatila sam da, ako iz ovog želim da izađem kao pobednik, moram da budem okružena pozitivnim ljudima, lepim vestima i lepim stvarima. Bilo šta što primetim da mi stvara stres, ja se trudim da napravim distancu i to stavim sa strane", rekla je Dijana.

Pink