Foto: Printksin

Odrasli ljudi

(FOTO) SEĆATE SE KEČINE I PACKETA? Nećete verovati gde su i šta rade danas! Nećete ih PREPOZNATI

Od tinejdžerske serije "Neki novi klinci", koju smo svi rado gledali, prošlo je 13 godina. Odeljenje VIII3 izmišljene škole na Vračaru definitivno su obeležili mangupi Packe i Kečina. Pogledajte gde su danas i kako izgledaju ova dvojica mladića.

Stars
> 00:00h

Serija "Neki novi klinci" imala je samo jednu sezonu, u 14 epizoda. Iako je bio planiran nastavak, snimanje je prekinuto zbog smrti scenaristkinje Spomenke Kovač.

Među glavnim junacima ove humorističke serije bili su Stefan Buzurović (Packe) i Igor Bećirić (Kečina). Važili su za velike frajere u školi i glumili najbolje drugare, ali su im se posle ovo projekta putevi razišli.

Stefana Buzurovića svakodnevno gledamo na malim ekranima u TV emisiji "Čorba". Srećno je oženjen voditeljkom Danijelom Buzurović, sa kojom ima dvoje dece: sina Nestora (3) i petomesečnu ćerkicu Lenku.

Igor Bećirić takođe ima veze sa javnim poslom, ali se ne pojavljuje tako često pred kamerama. Završio je studije komunikologije, a trenutno je zaposlen u Ministarstvu omladine i sporta kao PR menadžer.

Kečina i Packe nedavno su se na slučajno sreli u pozorištu, pa su ovaj trenutak ovekovečili selfijem sa Aleksandrom Srećkovićem Kubuorm, koji je u seriji igrao Vladimira Jankovića Aušvica, profesora matematike i fizike.

Igor i Stefan i danas su u kontaktu, a društvo im s vremena na vreme pravi Milan Trajković, momak koji je u seriji igrao Fiću.